Tres excursions en Segway per Tarragona

Gaudeix de la història i el patrimoni de la ciutat de Tarragona en Segway. Aquest vehicle sostenible ens permetrà descobrir els racons més emblemàtics i icònics de la ciutat.

 

Esportec té presència a la Part Alta de Tarragona, al centre històric de la ciutat. Descobreix la ciutat amb les nostres rutes en segway, començant a l’antiga artèria principal de la Tarragona medieval, el carrer dels Cavallers.

Vols conèixer quines rutes proposem?

 

Per descobrir la ciutat de Tarragona des d’Esportec et proposem les següents rutes:

1. La ruta city-tour Tarraco (1 hora): en una hora coneixeràs tot el casc antic sense cansar-te. Amb el Tour Tarraco visitarem els racons més emblemàtics de la ciutat, com per exemple la plaça del Rei, la plaça del Fòrum, el Pla de la Seu, la Catedral de Tarragona, la plaça de les Cols, el carrer Major, la baixada de la Misericòrdia i la plaça de la Font tot gaudint del seu entorn i de l’ambient que s’hi respira.

 

2. La ruta Mare Nostrum (1,5h): que combina la part litoral amb el casc antic. Al començament d’aquesta ruta recorrerem els balcons i miradors de la ciutat que s’acosten al mar com el Balcó del Mediterrani i seguint la costa gaudirem del paisatge marítim i de les platges de Tarragona més representatives com la Rabassada i la platja del Miracle. Per acabar, visitarem el centre històric de la ciutat, on podrem comprovar el fàcil que resulta arribar amb el segway als llocs més amagats i atractius.

 

3. La ruta Urban Life (2h): on coneixerem Tarragona en tota la seva extensió. El recorregut et portarà pels parcs i passejos de la ciutat començant pel Balcó del Mediterrani i travessant la ciutat per la seva artèria més concorreguda, la Rambla Nova. Visitarem el Parc de la Ciutat passant per la Necròpolis Romana cap al Parc del Francolí. Seguint els curs del riu arribarem al barri marítim del Serrallo, la llotja del peix i el moll dels pescadors. Des del moll de Llevant gaudirem de la vista de la ciutat i del mar. La platja urbana de Tarragona, coneguda com la platja del Miracle, ens guiarà fins al nucli antic, passant primer per l’Amfiteatre Romà ens endinsarem a la Part Alta, la zona emmurallada de la ciutat, patrimoni mundial de la UNESCO.

Mare Nostrum-ecotour-esportec-segway    Ruta a Tarragona en Segwaya     Urban Life-esportec-segway-tarragona

I més enllà de la ciutat de Tarragona…

 

També tenim una ruta off-road que surt de la platja de la Móra, l’anomenada ruta Waikiki, ruta apta per aquelles persones que ja s’han iniciat en el món del segway i tenen ganes de més. El recorregut es desenvolupa per camins sinuosos en un entorn paradisíac amb platges verges envoltades de boscos. La ruta és de dificultat alta ja que hi ha trams estrets i pedres.

 

Altafulla en SegwayEsportec també té presència a la vila medieval d’Altafulla, una ruta molt recomanable on podràs descobrir les seves platges i la seva història en segway. En aquest tour visitarem el conjunt medieval de la Vila Closa, el Castell-Palau de Torredembarra i l’Església Parroquial de Sant Martí. També visitarem el passeig de les Botigues de Mar i del passeig ens dirigirem al far de Torredembarra, que és l´últim far construït a la península. Finalment passarem per la vila romana dels Munts, antiga casa de “l’alcalde de Tarragona” a l’època romana. Tornarem entrant a la desembocadura del riu Gaià seguint les pistes sense asfaltar.

 

Ideal per gaudir amb família, amics o per jornades d’empresa. Les rutes en segway pel Tarragonès són originals, diferents i divertides.