Classes i bateig d’esquí

Classes d’esquí i surf de neu per a totes les edats, tant per a infants com per a adults i per a tots els nivells

Activitats de neu

Oferim activitats d’esquí, surf de neu (snowboard), jardí de neu, raquetes de neu…

Jardí de neu, cursets per setmanes i packs Joves

Tenim una oferta variada d’activitats i ens adaptem a tot tipus de clients i propostes

ESPORTEC – Escola d’Esquí oficial a Port del Comte

Vine a gaudir de l’hivern amb activitats de neu a l’estació d’esquí de Port del Comte: esquí alpí, surf de neu (snowboard), raquetes de neu, cursos d’esquí per a tots els públics, jardí de neu per als més petits, lloguer de snowbikes, dualski…. Cursets d’esquí i surf de neu per a famílies, novells i experts. Som una de les escoles d’esquí oficials de l’estació d’esquí de Port del Comte.

Troba la teva activitat de Neu

Port del Comte

Port del comte, situada al prepirineu, és l’estació d’esquí més al sud de Catalunya. Comprèn 50 km esquiables a la part més alta de la comarca del Solsonès. Una zona a la que s’hi arriba en tan sols 2h de cotxe des de qualsevol punt de Catalunya.

Des del 2009 oferim en aquesta estació de muntanya les nostres classes i cursets d’esquí i snowboard per a particulars i grups. Gestionem el Jardí de Neu de l’estació, ideal per a la iniciació a l’esquí dels més petits,  i fins hi tot disposem d’un allotjament propi, l’Alberg el Mirador de Port del Comte, situat al mateix recinte de l’estació. És en aquest indret meravellós del prepirineu català on també oferim dualski, una forma d’esquí adaptat per a persones amb diversitat funcional.

Des de l’escola d’esquí Prepirineu, oferim classes particulars de 1 a 4 persones. Aquestes classes poden ser per a principiants, esquiadors amb un nivell mig o fins hi tot amb un nivell avançat.

Pel que fa a cursets, oferim 3 modalitats: 5 o 10 dies consecutius o bé curset de 3 h (1 dia). Els alumnes van en grups reduïts, d’entre 4 a 7 esquiadors, per facilitar l’aprenentatge.

El Jardí de neu està estructurat en 3 torns d’una udurada de 2 hores.  Els futurs esquiadors es troben en una zona tancada amb cinta transportadora pròpia. En el mateix servei hi ha inclòs el material. Per tant, en 2 h hauran pogut iniciar-se a l’esquí sense la necessitat de llogar material ni comprar forfet. Les hores dels torns de bateig d’esquí son a les 10 h, a les 12 h i a les 15:30 h.

L’estació d’esquí de Port del Comte disposa d’una zona de debutants molt àmplia i apte per a tot tipus d’esquiadors, siguin debutants o iniciats. Disposa de 2 cintes transportadores i 4 teleskis per gaudir de l’esquí amb professionals de l’Escola d’esquí Prepirineu.

Ens trobaràs a

Port del Comte

Obert segons calendari de l’estació d’esquí.

Oferim activitats d’esquí, snowboard, jardí de neu, raquetes, cursets…

650 051 630
escola@escolaesquiprepirineu.cat

Contacte

Aquest camp només és per validació i no s’ha de modificar.