Endinsa’t a la Costa Daurada

Rutes guiades en kayak o Paddle Surf per grups, famílies, parelles… Ho pots gaudir amb els teus companys de feina o regalar-ho al teu millor amic

Rutes a la sortida i a la posta del sol

Gaudiu d’experiències inoblidables amb les nostres rutes guiades Sunrise i Sunset, amb unes vistes i unes ubicacions inpagables.

Curs d’iniciació al paddle surf Costa Daurada

Aprèn a anar amb paddle surf amb els nostres cursos divertits i pràctics

Mar aventura

Les nostres ubicacions a la Costa Daurada ens permeten gaudir de racons de costa naturals protegits, i descobrir-los de maneres tan singulars com són el caiac de mar, el paddle surf o l’snorkel.

Oferim curos d”iniciació al paddle surf en dos indrets privilegiats de la Costa Daurada: les platges de La Móra i de Tamarit.

Organitzem rutes guiades en paddle surf i en caiac de mar per la Costa Daurada, ja sigui per contemplar la sortida i la posta de sol ja sigui al llarg del matí o de la tarda.

Alhora, també organitzem excursions de trekking o de coastering per descobrir els elements més singulars del territori litoral. Diversió i adrenalina assegurades!

Totes elles són activitats nàutiques ben refrescants i divertides, les quals les converteixen en ideals per gaudir amb la parella, amb amics, amb companys de feina o bé amb la família.

Reserva ara – Mar Aventura Costa Daurada

Pots reservar les activitats aquàtiques des del 17 de juny fins a l’11 de setembre

Contacte

Aquest camp només és per validació i no s’ha de modificar.