Classes particulars d’esquí

Classes d’esquí i surf de neu fins a 4 persones per a totes les edats, tant per a infants com per a adults i per a tots els nivells.

Exclusive class

Classes particulars d’esquí de mitja jornada o de tota la jornada. Fins a 5 alumnes de nivell semblant.

ESPORTEC – Escola d’Esquí oficial a La Molina

Vine a aprendre a esquiar amb nosaltres a l’estació d’esquí de La Molina (Cerdanya): Classes particulars d’esquí i surf de neu per a famílies, novells i experts. Classes particulars d’una a quatre persones per a tots els nivells. Som una de les escoles d’esquí oficials de l’estació d’esquí de La Molina.

Troba la teva activitat de Neu

La Molina

L’estació d’esquí de la Molina, amb un domini esquiable de 71 quilòmetres, és l’estació d’esquí més antiga de Catalunya i combina les propostes familiars amb la competició de més nivell.

L’estació d’esquí de la Molina és la més antiga de Catalunya, oberta des de 1943. Va ser la primera estació espanyola que va instal·lar un telesquí, un telecadira, un telecabina, un telecadira de quatre places i una escola d’esquí. La Molina es troba situada a la comarca de la Cerdanya, amb una cota mínima de 1.667 metres i una de màxima de 2.537.

La Molina disposa de 69 pistes, 71 quilòmetres esquiables, 16 remuntadors, 12 escoles d’esquí i 400 monitors, així com un centre d’esports adaptats. El caràcter familiar es complementa amb una gran vocació competitiva: quatre estadis de competició permanents acullen entrenaments de nombrosos clubs, així com competicions i esdeveniments relacionats amb el món de la neu.

L’estació disposa d’una zona de debutants molt àmplia i apta per a tota classe d’esquiadors, siguin debutants o iniciats. La composen de 4 cintes transportadores i 3 telesquís, 8 telecadires i 1 telecabina.

La Molina ha participat en nombrosos esdeveniments internacionals, com la Copa del Món d’Esquí Alpí (2008), els Campionats del Món de snowboard (2011) i els Campionats del Món d’Esquí Alpí per a persones amb discapacitat (2013).

Durant l’estiu, La Molina disposa d’un renovat Bikepark per a fer activitats de ciclisme.


Ens trobaràs a

La Molina

Obert segons calendari de l’estació d’esquí.

Avinguda Cerdanya, 1, 17537 La Molina, Girona

658 188 936
hola@escolaesqui.cat

Contacte

Aquest camp només és per validació i no s’ha de modificar.