Estades d’aventura a Bàscara, Pontons i Port del Comte

Fomentem la pràctica esportiva i l’esperit d’aventura a espais oberts a la natura.

Jardí de neu, cursets per setmanes i packs Joves a la Cerdanya i Port del Comte

Tenim tota mena d’ofertes diferents i ens adaptem a tot tipus de centres educatius i propostes.

Estades de mar i esports aquàtics a la Costa Daurada

Per gaudir de tot tipus d’activitats aquàtiques on els alumnes passaran una estada divertida i descobriran l’entorn marítim i nàutic.

Descobreix totes les activitats al medi natural que pots fer amb el teu centre educatiu

En les nostres activitats per a centres educatius i d’ensenyament pretenem que els alumnes passin una jornada divertida i entretinguda, però que alhora aprenguin, tant les tècniques de l’esport, com aspectes de l’entorn i de la naturalesa que ens envolta.

Alhora, valorem molt la qualitat del servei i la seguretat de les activitats. Tots els treballadors estan titulats segons la legislació vigent. Apostem per un servei de monitoratge 24 hores que garanteix la millor qualitat, seguretat i comoditat.

Estades de neu i esports d’hivern

En les nostres esquiades pretenem que els alumnes passin una jornada divertida i entretinguda, però que alhora aprenguin, tant les tècniques de l’esport, com aspectes de l’entorn i de la naturalesa que ens envolta.

Estades d’aventura

Les activitats proposades, tot i que es poden adaptar a qualsevol nivell, estan pensades per exigir cert esforç físic i/o mental, adequat sempre al nivell del grup i prioritats del centre. Proposem activitats culturals diverses, ideals per a sortides de crèdits de síntesi.

Formacions per a centres d’ensenyaments esportius

Formacions esportives al medi natural per CAFEM/AAFE: una formació teòrico–pràctica on els alumnes dissenyen, creen i desenvolupen l’estada de muntanya des del paper d’organitzadors, sempre supervisats pels nostres formadors/tècnics.

Estades de mar i esports aquàtics

Les estades de mar són estades basades en els esports aquàtics, així com en l’entorn marítim i nàutic. Es pretén que els alumnes passin una estada divertida, alhora que aprenen a relacionar-se amb aquest singular entorn.

Tota la nostra oferta per a centres educatius

Al nostre catàleg hi trobaràs informació detallada sobre la nostra oferta per a centres d’ensenyament.

Contacte

Aquest camp només és per validació i no s’ha de modificar.