Obrim les bases de mar a la Costa Daurada

A partir d’aquest proper dissabte dia 17 de juny ja podeu venir a gaudir dels esports nàutics a les bases de mar que tenim instal·lades a les platges de La Móra i Tamarit, dos enclavaments idíl·lics de la Costa Daurada.

I no ho diem per dir-ho. Tamarit-Punta de la Móra és un espai natural singular de la costa de Tarragona de gran valor natural i paisatgístic. Recórrer-lo en caiac de mar o paddle surf tot voltejant l’imponent castell de Tamarit és la millor manera d’apreciar-lo i gaudir-lo. 

Des d’ambdues bases de mar us oferim el servei de lloguer de caiacs, paddle surfs i hidropedals. Podeu triar entre llogar-los per hores (1h, 2h i 4h) o fins i tot disposar-ne durant un dia sencer. Els hidropedals són molt bona opció per passar una estona refrescant i divertida en família. 

Si abans de sortir pel vostre compte amb paddle surf necessiteu treballar l’equilibri i la coordinació i guanyar confiança per palejar de manera autònoma, el curs d’iniciació al paddle surf és per a vosaltres.

També us pot anar molt bé realitzar-lo abans d’apuntar-vos en una de les nostres rutes guiades per la costa tarragonina, que organitzem tant en caiac com en paddle surf per a grups mínims de quatre persones.

Les rutes guiades són extremadament recomanables per exprimir al màxim la vostra experiència amb la companyia i seguretat que us proporcionaran els nostres tècnics esportius. Es tracta de rutes circulars tot visitant coves i petites cales on observarem el fons marí i les irregularitats que dibuixa el mar a la costa. Una autèntica aventura al mar! 

Ja per posar-hi la cirereta, podeu fer-ho a l’albada o al capvespre i gaudir de l’espectacle de la sortida o la posta de sol en un moment de màxima tranquil·litat i plenitud.

 

Ruta guiada Sunset Kayak & Paddle Surf a Torredembarra

 

 

 

 

 

 

Aquest estiu, doncs, ja sigui pel vostre compte o bé reservant una ruta guiada en caiac o paddle surf, tornarem a practicar els esports de mar preferits en una ubicació perfecta, a tan sols 15 minuts de Tarragona i a poc més d’una hora de Barcelona. Us hi esperem amb molta il·lusió!