L’escola d’esquí a La Molina funciona a ple rendiment

Si bé aquesta temporada d’hivern està essent més seca i calurosa del que toca, això no està essent un impediment per gaudir de la neu i de l’aprenentatge de l’esquí i del surf de neu a La Molina.

Molt propera a tots els municipis de les províncies de Barcelona i Tarragona, l’estació d’esquí de La Molina presenta pistes per a tots els nivells d’esquí, des de debutants fins a experts. A més, l’estació pirinenca disposa d’una gran oferta esportiva i lúdica per a satisfer totes les necessitats, tant d’escoles i centres educatius com del públic general.

Per tots aquests avantatges, enguany hem apostat fort per l’estació ceretana, on hi estem oferint tant les nostres més que consolidades esquiades escolars amb servei de monitoratge 24 hores com el servei de classes particulars d’esquí i surf de neu per a esquiadors i esquiadores de tots els nivells.

Així és. A les esquiades escolars que des del passat 10 de gener estem acollint a la Cerdanya, ja sigui dins del programa d’Esport Blanc Escolar (EBE) o bé en ocasió de la setmana blanca de moltes escoles i centres educatius d’arreu del país, enguany hem afegit un nou servei per a esquiadors debutants o ja iniciats que, a través de la nova escola d’esquí a La Molina, es poden iniciar en l’esquí i el surf de neu o bé perfeccionar la seva tècnica amb l’ajuda i consells dels nostres tècnics esportius.

D’aquesta manera, aquesta temporada d’hivern 23-24 estem oferint a l’estació d’esquí de la Molina un servei ininterromput de classes d’esquí i de snowboard. Entre setmana, sobretot per a centres educatius, que allotgem en còmodes albergs amb tots els equipaments i propers a les pistes. I el cap de setmana per a totes les persones que pugen a esquiar i que reserven les seves classes ja sigui a través de la pàgina web o bé in-situ a l’oficina de l’escola d’esquí.

Pel que fa a les classes particulars d’esquí i de surf de neu, principalment rebem famílies que volen iniciar els seus infants en l’esquí o parelles i grups d’amics que necessiten un monitor d’esquí o de surf de neu per fer els primers passos o guanyar confiança en alguna d’aquestes modalitats.

Si encara no ens heu visitat, ens trobareu a l’avinguda Cerdanya, 1, al mateix peu de l’estació.

Aquest hivern, estem a ple rendiment. Aquest hivern, toca aprendre i gaudir amb els millors professionals!