Ja som escola d’esquí oficial a La Molina

Aquest hivern tornem a aportar fort per la Cerdanya. A les ja consagrades esquiades escolars i estades de neu per a centres educatius, que oferirem per segon any, hi afegim la gran novetat d’aquest any: les classes d’esquí i surf de neu per a particulars a través de la nostra nova escola d’esquí oficial a La Molina.

Així és. Enguany, a més de ser agència homologada per oferir els serveis de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) – l’empresa que gestiona l’estació d’esquí pirinenca –  conjuntament amb altres serveis com el transport o l’allotjament, serem una de les escoles d’esquí oficials de l’estació d’esquí de La Molina.

Hi oferirem classes particulars d’1 a 4 persones i per a tots els nivells: tant per a principiants com per a esquiadors i esquiadores amb un nivell intermedi o fins i tot amb un nivell d’esquí avançat. Sigui com sigui, tindreu un professor d’esquí alpí o surf de neu (snowboard) exclusivament per a vosaltres.

La Molina disposa de 69 pistes, 71 quilòmetres esquiables i 16 remuntadors. El fet de situar-se a tan sols 150 km. i a 2 hores de cotxe de Barcelona fa possible que molts barcelonins facin un “puja-baixa” en un sol dia. La zona de debutants és molt àmplia i l’estació disposa de tots els serveis i té un caràcter molt familiar. 

A l’escola d’esquí de La Molina podeu reservar les vostres classes d’esquí o de surf de neu amb una durada mínima d’1 hora de classe, a la qual podeu sumar-hi fraccions de 30 minuts. Les reserves es poden fer a través del web o bé a les taquilles de l’escola d’esquí d’Esportec situades al número 1 de l’Avinguda Cerdanya. La diversitat de franges horàries que ofereix l’escola d’esquí permet adaptar-se a les necessitats de cada família o grup d’amics. 

La nova escola d’esquí d’Esportec a la Molina se suma a la més que consolidada oferta de serveis que Esportec oferim a l’estació d’esquí de Port del Comte a través de l’escola d’esquí Prepirineu. Ambdues escoles d’esquí compten amb un equip entranyable i compromès de monitors professionals amb molts anys d’experiència que són garantia absoluta d’aprenentatge, diversió i seguretat.

Ja ho sabeu, enguany també podeu aprendre a esquiar o perfeccionar la tècnica de l’esquí o del snowboard a La Molina. Us esperem a la Cerdanya!