Estiu en família 2023!

Torna “l’Estiu en família”, la proposta que amb la fórmula del tot inclòs permet gaudir d’unes vacances familiars plenes d’aventura a l’aire lliure sense haver-se de preocupar de res.

 

Circuits acrobàtics d’aventura amb tirolines de diferents nivells, escalada en rocòdrom, tir amb arc, excursions en segway, curses d’orientació… aquestes són només algunes de les aventures al medi natural que experimenten les famílies que s’acullen al programa “Estiu en família” que us proposem des de la casa.

Dins de l’espai d’aventura de Port del Comte, que es troba en el mateix recinte de l’estació d’esquí prepirinenca i a cinc minuts de l’allotjament, es realitzen la majoria d’activitats d’aventura que inclou el programa, pensat per a famílies de tota mena que volen compartir un temps de vacances esportives de qualitat amb els seus fills i filles.

Allotjades en règim de pensió completa a l’Alberg Mirador Port del Comte i acollides per un staff atent i proper, les famílies gaudeixen de les millors instal·lacions per entretenir-se i relaxar-se un cop finalitzades les activitats outdoor. Les habitacions privades amb bany complet, les dues sales de jocs, la piscina i la zona d’esbarjo exterior fan les delícies de les famílies que, a més, disposen d’un menú diari molt bo i casolà amb diferents opcions a escollir.

Després de dinar, els pares i mares disposen de temps lliure mentre els monitors de lleure juguen amb els infants, i a la tarda s’ofereixen noves activitats en plena naturalesa pensades per al gaudi de tots els membres de la família.

Les activitats programades s’adapten al nivell i edat de cadascú, sempre compten amb l’acompanyament i supervisió dels nostres tècnics esportius i són voluntàries, encara que 100% recomanables. Les famílies no se’n perden ni una!

Un cop sopats, algunes nits i en funció de les dates els nostres monitors de lleure dinamitzen els infants amb jocs de nit i festes musicals. La veritat és que fruit de la convivència i la diversió adults i infants acaben teixint noves amistats.

El programa “Estiu en família” a l’Alberg Mirador de Port del Comte d’enguany es durà a terme entre l’1 de juliol i el 31 d’agost, podent escollir les famílies la durada de la seva estada amb un mínim de dues pensions (3 dies-2 nits). Les entrades a l’alberg són els dilluns, dimecres o divendres, a partir de les 16 h.

Reserveu ara les vostres vacances en família i gaudiu d’un estiu immillorable practicant esport al medi natural amb la millor companyia. Us hi esperem!