Com organitzar una esquiada escolar el 2021

S’acosta la temporada d’hivern i ja comencen a caure les primeres nevades. Què millor que organitzar una excursió en el teu centre educatiu per a esquiar? Primària, secundària, batxiller… Sigui l’edat que sigui, és un èxit assegurat! En el post d’avui et comptem tot el que necessites saber sobre com preparar una d’aquestes esquiades escolars a Cerdanya i en Port del Comte. Continua llegint! T’expliquem tot a continuació.

Passos per a organitzar una esquiada escolar

 

Lloc: Port del Comte o la Cerdanya?

Les pistes d’esquí i l’estació a la qual s’anirà és molt important. L’estació d’Esquí del Port del Comte (Solsonès) és la més propera a tots els municipis de les províncies de Barcelona i Tarragona; encara que les estacions de la Molina i La Masella, a la Cerdanya, també es troben pròximes.

En el Port del Comte es pot gaudir de més de 40km esquiables, 20 dels quals estan equipats amb canons de neu, per la qual cosa es pot esquiar sense problemes durant tota la temporada.

A la Molina es pot gaudir de 67 km esquiables repartits en 61 pistes per a tots els nivells i un snowpark. D’altra banda, en La Masella podreu gaudir de 74 km esquiables, 65 pistes de tots els nivells i un altre snowparc.

Llogar el material necessari

Els esquís, el casc, els pals, les taules de snow de tots els membres de l’excursió. En el mateix peu de pista podràs trobar botigues de lloguer de tota mena de materials, adaptat a cadascun dels estudiants.

Forfet

De la mateixa manera, per a accedir a les pistes necessitareu un forfet i una assegurança en cas de lesió, ja que és necessari per a moure’s per dins de qualsevol estació d’esquí. Això queda inclòs en els nostres packs.

Passareu la nit?

Existeixen diverses opcions per a passar la nit tant en Port del Comte com en les estacions de la Cerdanya, existeixen diferents opcions d’allotjament: hotel, hostal, alberg, apartament… Nosaltres us oferim l’allotjament en els packs complets perquè no us hagueu de preocupar de res.

Activitats a realitzar

Si l’excursió durarà més d’un dia, és necessari organitzar activitats perquè els estudiants estiguin entretinguts després del dia esquiant. Per a això, és important adequar-les al seu rang d’edat i els seus interessos, perquè se sentin el més còmodes i divertits possible. El rang d’opcions és molt ampli, per la qual cosa sempre pots trobar alguna cosa per als teus estudiants.

 

Organitzar una esquiada per al teu centre escolar pot ser un mal de cap innecessari per tots els detalls a tenir en compte perquè el viatge surti bé i els estudiants estiguin ben atesos. A Esportec, portem anys organitzant aquest tipus d’excursions i, amb diferents opcions més o menys completes, podem encarregar-nos de la teva també. Què incloem? Monitors tot el dia, allotjaments propers a les pistes, totes les mesures de seguretat tant per la pràctica de l’esquí com les mesures COVID-19.

 

A Esportec us podem tant oferir un pack complet al 100% perquè no us hagueu de preocupar per res, com esquiades personalitzades a la vostra mesura. El professorat surt gratuït i tenim packs de pensió completa, activitats a totes hores, allotjament i àpats inclosos perquè no us hagueu de preocupar per res.

Troba més informació aquí, o contacta’ns directament i us guiarem en tot.