Jardí de neu, cursets per setmanes i packs Joves

Tenim tota mena d’ofertes diferents i ens adaptem a tot tipus de centres educatius i propostes.

Esquiades Escolars a la Cerdanya, la Molina i la Masella - Setmana Blanca

Busqueu una esquiada pel vostre centre educatiu? Ja sigui per la setmana blanca o qualsevol altra sortida, Esportec ofereix les millors sortides d’esquí a tres de les pistes més properes a la resta de Catalunya, Port del Comte (Solsonès), la Molina i la Masella (la Cerdanya)

Amb monitors tot el dia, allotjaments propers a les pistes, totes les mesures de seguretat tant per la pràctica de l’esquí com les mesures COVID-19. A Esportec us podem tant oferir un pack complet al 100% perquè no us hagueu de preocupar per res, com esquiades personalitzades a la vostra mesura.

Esquiades per escoles i instituts, esquiades per primària, secundària, batxillerat, graus mitjà i superior… El professorat surt gratuït i tenim packs de pensió completa, activitats a totes hores, allotjament i àpats inclosos perquè no us hagueu de preocupar per res.

Classes d’esquí i monitors per a tots els nivells, per tal de que tots els vostres alumnes ho gaudeixin de la mateixa manera, tant com els que no han esquiat mai, com els que tenen un nivell alt.

PORT DEL COMTE

SOLSONÈS

Ja fa més de 15 anys que treballem a l’Estació d’Esquí del Port del Comte, impartint classes d’esquí, surf de neu i múltiples esports d’hivern tant per a particulars
com per a centres educatius.

L’estació d’Esquí del Port del Comte és la més propera a tots els municipis de les províncies de Barcelona i Tarragona.

Fa uns anys va gaudir d’una extensa reforma que ha resultat en més de 40 km esquiables, 20 dels quals estan equipats amb canons de neu, que garanteixen
neu al llarg de tota la temporada. L’Estació treballa any rere any per a una constant millora de l’estat de les pistes i instal·lacions.

És una estació ideal per a l’esquí escolar, ja que disposa de diverses cintes transportadores a la zona de debutants que permeten un aprenentatge més
còmode, àgil i divertit.

A més, l’allotjament i el lloguer de material es troben a peu de pistes!

ESQUIADA PORT DEL COMTE

LA MOLINA /
LA MASELLA

LA CERDANYA

Les dues estacions són molt properes a tots els municipis de les províncies de Barcelona i Tarragona.

La Molina presenta 67 km esquiables repartits en 61 pistes per a tots els nivells així com un snowpark de grans dimensions.

A l’estació de la Masella podreu gaudir d’un total de 74 km esquiables i 65 pistes de tots els nivells i snowparc.

 

ESQUIADA LA CERDANYA

Tota la nostra oferta per a centres educatius

Al nostre catàleg hi trobaràs informació detallada sobre la nostra oferta per a centres d’ensenyament.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.