Cap d’any a peu de pistes!

Hi ha moltes maneres de celebrar el cap d’any, totes elles ben respectables: sortint de festa fins a altes hores de la matinada, fent una llarga sobretaula amb amics, anant de viatge, contemplant un espectacle de pirotècnia, anant al teatre… 

Nosaltres us en proposem una que permet combinar la festa i la diversió amb les activitats de neu i l’esquí: efectivament, estem parlant de la celebració del Cap d’Any a l’Alberg Mirador de Port del Comte

Ubicat a peu de pistes de l’estació d’esquí de Port del Comte, donar la benvinguda al 2024 des de l’Alberg Mirador permet començar el nou any esquiant tot sol a pistes. Hi ha millor manera de passar el dia 1 que esquiant hores i hores sense fer cues?

Tot plegat després d’haver viscut una vetllada ben acompanyats d’altres grups d’esquiadors i amants de la neu amb un ambient festiu i familiar i un àpat a l’alçada de l’ocasió a base de: assortits d’embotits i formatges i tapes diverses, segons plats a triar entre carn o peix i postres en forma de dolços nadalencs acompanyats de moscatell. Tot ben regat amb vins i escumosos del Penedès i, com no pot ser d’una altra manera, de cotilló i de raïm per cantar les campanades. 

Les famílies tenen al Mirador el seu moment per xerrar i gaudir sense haver d’atendre els seus fills i filles, ja que els monitors d’Esportec juguen amb els infants fins a l’hora de les campanades, quan se celebra l’entrada al nou any i s’inicia la festa fins a una hora raonable.

Els monitors d’Esportec juguen amb els infants fins a l’hora de les campanades

Quan s’acaba l’energia, amb dues passes les famílies i grups d’amics ja són a la seva habitació privada amb bany. L’endemà cal aprofitar el dia per gaudir de la neu!

Mentre que els més experimentats en el món de l’esquí ja poden lliscar per totes les pistes de l’extens domini esquiable de l’estació d’esquí de Port del Comte, els que s’hi estan iniciant tenen l’oportunitat d’agafar un monitor d’esquí o de surf de neu de l’escola d’esquí Prepirineu per practicar a la zona de debutants o bé concertar un bateig d’esquí al jardí de neu per als seus fills més menuts. 

Aquelles persones que prefereixin gaudir de la neu d’una altra manera també tenen l’opció de concertar una sortida amb raquetes de neu. 

Hi ha moltes maneres de celebrar el cap d’any. Nosaltres us proposem fer-ho amb el caliu a peu de pistes de l’Alberg Mirador. Us hi esperem!