Aquesta tardor, descobreix el Penedès en segway

Anem deixant enrere un dels estius més calorosos que puguem recordar (on per sort hem pogut refrescar-nos realitzant activitats nàutiques a les nostres bases de la Costa Daurada) per donar pas a una nova estació, la tardor, que segueix comptant amb multitud d’atractius per gaudir de la natura, de l’esport i de la bona gastronomia. 

Esportec us proposem (re)descobrir la meravellosa comarca del Penedès i les seves emblemàtiques vinyes i cellers d’una manera agradable, divertida i diferent: ni més ni menys que en segway! 

Mitjançant aquest vehicle genuí i sostenible, que posarà a prova el nostre equilibri, ens endinsarem per les vinyes del Penedès en l’època que gaudeixen de la seva màxima esplendor. I és que la tardor és una de les estacions de l’any més màgiques a les comarques vitivinícoles de casa nostra. 

Els tècnics esportius us guiaran pels senders i camins de la zona, fent-vos descobrir paisatges espectaculars i donant-vos a conèixer la identitat d’un territori rural singular. 

Trieu la ruta ecoturística que més us agradi, ja sigui pels entorns de Vilafranca del Penedès (la capital del vi) com pel Vendrell i les platges de Coma-Ruga (Baix Penedès), i escolliu el celler que us complagui si voleu realitzar una parada per degustar alguns dels tan preuats vins i caves de la comarca. 

 

És temps de tardor, és temps d’aventura en segway pel Penedès. Vine i descobreix-ho amb nosaltres!