Aquest hivern apostem fort per la Cerdanya!

La Cerdanya no necessita gaire presentacions. La comarca ceretana ofereix un entorn natural de gran bellesa on realitzar-hi tota mena d’esports a l’aire lliure durant tot l’any. A l’hivern la neu hi pren el protagonisme i les magnífiques instal·lacions de les seves dues estacions d’esquí alpí, La Molina i Masella, es converteixen en l’epicentre de tota mena d’activitats de neu. 

 

Esportec ens encanta la Cerdanya i és per això que enguany apostem fort per la gran vall del Pirineu, que es convertirà en la base d’operacions perfecta per desenvolupar-hi les nostres estades de neu per a centres educatius

 

Ho farem mantenint l’esperit de sempre: nosaltres ens encarregarem de tot per tal que els alumnes estiguin sempre atesos i els professors no s’hagin de preocupar per res. Al matí, els nostres tècnics esportius impartiran cinc hores diàries de classes d’esquí o de surf de neu, i la diversió seguirà durant la resta del dia amb activitats de tarda (visita a Puigcerdà, curses d’orientació…) i de nit (nit musical, karaoke, gimcanes,…) dinamitzades pels nostres monitors de lleure, que també acompanyaran els alumnes durant els àpats i fins i tot s’allotjaran amb ells. 

 

És a dir, de la mateixa manera que ho fem en les nostres estades de neu a Port del Comte i al Pallars, proporcionarem un servei de monitoratge les 24 hores del dia que inclou els tècnics d’esquí o de surf de neu i els monitors de lleure. Per tant, els escolars estaran sempre acompanyats des de que arriben amb l’autobús fins el moment de finalitzar l’estada, que pot anar des dels dos fins als cinc dies.

 

   

Font: Càmping Solana del Segre

 

La gran part dels grups els allotjarem amb exclusivitat a l’alberg del càmping Solana del Segre. Situat a menys de mitja hora tant de les estacions d’esquí de La Molina com de Masella, on dinarem de pícnic, ens allotjarem en règim de mitja pensió. Equipat amb piscina climatitzada, de ben segur que farà les delícies de l’alumnat després de gaudir d’una magnífica jornada d’esport a la neu. Tot plegat sense cues per fer-se amb el material d’esquí, ja que el proveïrem nosaltres juntament amb el forfait, el casc i les assegurances d’accidents i de responsabilitat civil. 

 

En resum, aprenentatge, diversió i seguretat assegurades gràcies al servei tot inclòs de principi a fi que tant ens caracteritza. Aquest hivern la Cerdanya t’espera. T’ho perdràs?