Aquest estiu, deixa’t anar al parc d’aventura!

Si et va l’aventura i t’agrada realitzar activitats a l’aire lliure, aquest estiu no pots deixar de visitar un parc d’aventura, uns espais ben delimitats i segurs  on gaudir d’activitats com tirolines, ponts penjants i circuits acrobàtics, permetent-te superar els teus límits mentre gaudeixes de vistes espectaculars en entorns naturals. 

En altres paraules, els parcs d’aventura són una oportunitat perfecta per passar temps amb la família o amics, fer una mica d’activitat física i desconnectar del telèfon i de la rutina.

Si no vols caldo, dues tasses. Aquest estiu podràs visitar els dos parcs d’aventura que tenim repartits per la geografia catalana: el parc d’aventura de Port del Comte, al Solsonès, i l’espai d’aventura de Bàscara, a l’Alt Empordà. Així que ja tens l’excusa perfecta per visitar aquestes dues comarques tan riques en natura, patrimoni i gastronomia.

Ubicat al mateix recinte de l’estació d’esquí, el parc d’aventura de Port del Comte reuneix circuits acrobàtics i tirolines de diferents nivells. Comença pels més senzills i ves completant els circuits més difícils a mesura que vas guanyant habilitats.

Si vols aprofitar l’experiència per gaudir d’uns dies de lleure amb la família, tens l’opció d’allotjar-te a l’Alberg Mirador en règim de pensió completa. Podràs relaxar-te a la piscina, llegir a la terrassa, jugar a jocs de taula, a ping-pong o a futbolín… i amb una estada mínima de dues nits, accedir al parc tantes vegades com vulguis i complementar-ho amb l’activitat de tubbys; tot, de manera gratuïta!

Situat en un enclavament idíl·lic al marge del riu Fluvià, el parc d’aventura de Bàscara és l’indret ideal on practicar caiac en aigües tranquil·les. Amb l’adquisició d’una “jornada d’aventura”, podràs realitzar durant 5 hores (en horari de matí o de tarda), a més de caiac, totes les activitats que ofereix el parc: circuits d’aventura, tirolina, rocòdrom i bulder, ràpel, escalada, slack line, circuit de BMX i patinets de muntanya, tir amb arc i circuit d’orientació.

De ben segur que saciaràs la teva sed d’aventura i podràs aprofitar l’estada per explorar la natura i la història de la comarca, a més de gaudir dels esdeveniments culturals programats per aquest estiu.

Sigui com sigui, quan visitis un o altre parc d’aventura caldrà que segueixis les instruccions del nostre personal tècnic esportiu per gaudir al màxim d’aquestes activitats sense comprometre la seguretat.

Previ a l’inici de cada activitat, el personal del parc et proporcionarà tot el material necessari i et donarà les instruccions específiques de cada activitat per tal que et quedis ben tranquil abans de començar-les. Escolta bé els consells, equipa’t correctament i fes algunes pràctiques abans de començar cada proposta. 

Durant el desenvolupament de cada activitat, sigues pacient i mantingues certa distància amb la persona que tinguis davant malgrat aquella persona vagi massa lenta o s’encalli en algun punt. Això pot passar, per exemple, en els circuits del parc acrobàtic d’aventura però també realitzant escalada en rocòdrom o caiac recreatiu, per citar només alguns casos.

No oblidis portar aigua i fer les respectives pauses d’hidratació, especialment els mesos d’estiu, i fes pauses periòdiques per descansar i recuperar forces, especialment en cas de fatiga o cansament. En cas d’incidència o emergència, és important mantenir la calma i comunicar-se amb el personal d’Esportec, qui et donarà les pautes per afrontar la situació de manera segura i eficaç.

En resum, aquest estiu, deixa’t anar al parc d’aventura i viu emocionants experiències en entorns naturals. Tant si optes pel Parc d’Aventura de Port del Comte amb els seus circuits acrobàtics i tirolines, com pel Parc d’Aventura de Bàscara amb caiac i altres activitats, recorda seguir les instruccions del personal tècnic per gaudir amb seguretat.

Obrim tots els dies de juliol i agost!