Espai d’Aventura Port del Comte

El complex de l’estació d’esquí del Port del Comte no es limita a oferir activitats d’hivern. Durant la resta de l’any brinda tot un seguit de possibilitats en un entorn de muntanya tranquil i proper.

Circuits acrobàtics d’aventura, tirolines, tubbys, rocòdrom,… una infinitat d’activitats d’aventura en un mateix lloc. Totes elles amb la coordinació i supervisió dels nostres tècnics esportius titulats.

Tria l’activitat que més t’agradi o prova-les totes. Vine al parc d’aventura! Diversió i seguretat assegurades!

Reserva ara les activitats d’aventura al parc d’aventura de Port del Comte

Practica tota mena d’activitats d’aventura a Port del Comte fora dels mesos d’hivern.

Ens trobaràs a

Port del Comte

Parc acrobàtic d’aventura (per a tots els nivells i edats. Tirolina de 150m!) tubbys, rocòdrom,…

Carretera del Sucre s/n, 25284, La Coma i la Pedra – Port del Comte
650 051 630
espaiaventura@esportec.net

Situada al Prepirineu català, a cavall de les comarques del Solsonès i l’Alt Urgell, la serra del Port del Comte és l’indret ideal on realitzar-hi activitats durant tot l’any

Durant la temporada d’hivern el complex de l’estació d’esquí és perfecte per realitzar-hi tota mena d’activitats de neu a (cursos d’esquí, excursions amb raquetes, jardí de neu..), mentre que la resta de l’any els boscos de pi negre, la roca calcària i el pantà de la Llosa del Cavall  són immillorables per gaudir d’activitats d’aventura (parc acrobàtic, tubbies, segway, caiac…) tant al parc d’aventura de l’estació com als entorns de la Vall de Lord. 

Tot plegat, amb la possibilitat d’allotjar-nos a l’Alberg Mirador, situat al mateix recinte de l’estació, i completar així una magnífica estada de neu o d’aventura, amb la família, els amics, els companys de classe o de feina, la parella…

Contacte

Aquest camp només és per validació i no s’ha de modificar.