Activitats per a centres educatius 2022-2023

Comença el nou curs escolar i cal anar planificant les activitats i estades al medi natural. El catàleg per al nou curs 2022-2023 ve carregat de novetats i propostes per a tots els gustos. Hi trobareu activitats i estades de neu a Port del Comte, La Cerdanya (La Molina i Masella) i Port Ainé, activitats i estades d’aventura a la Vall de Lord, l’Alt Empordà i l’Alt Penedès i activitats i estades de mar a la Costa Daurada. Cobrim tot el territori! Trieu i remeneu les que més us agradin o convinguin i planifiqueu les vostres sortides amb temps.

 

CATÀLEG 2022-2023

 

 

Activitats de neu

En les nostres esquiades recomanem sempre contractar les estades completes: tècnics titulats durant tota la jornada d’esquí o surf de neu, i monitors de lleure complementaris, tant per les activitats de tarda i nit, com per a l’organització de tota la sortida les 24h. L’objectiu és oferir el millor servei possible i el màxim control.

 

 

Activitats d’aventura

Les estades d’aventura que us proposem son ideals per grups de cicle superior de primària o secundària. Les activitats proposades estan pensades per exigir cert esforç físic i/o mental, adequat sempre al nivell del grup i prioritats del centre. Oferim activitats culturals diverses per a crèdits de síntesi.

 

 

Estades de mar i esports aquàtics

A les estades de Mar Aventura oferim les activitats de caiac, paddle surf (SUP), snorkel i jocs de platja. Són estades basades en els esports aquàtics, així com en l’entorn marítim i nàutic. Es pretén que els alumnes passin una estada divertida, alhora que aprenen a relacionar-se amb aquest singular entorn.

 

 

 

Proposem moltes opcions i ens adaptem a tota mena de format. Contacteu-nos i trobarem la fórmula idónea per tal que els alumnes gaudeixin i aprenguin al màxim de l’esport i del medi que ens envolta i que el professorat estigueu ben tranquils de deixar-los en mans dels millors professionals de l’esport i del lleure. Us escoltem!

 

DEMANAR UN PRESSUPOST

 

 

Veniu a realitzar activitats úniques i originals amb grans professionals de l’activitat física i l’esport al medi natural; us hi esperem amb molta il·lusió i energia. Bon inici de curs 2022-2023!