Activitats i estades per a centres educatius 2024-2025

Amb la finalització imminent del curs escolar actual (el temps passa volant!), és hora de començar a pensar i planificar les activitats i estades a la natura per al proper curs. A Esportec, som conscients d’això i ja tenim disponible el nou catàleg de propostes per als centres educatius de cara al curs escolar 2024-2025, que ve carregat de novetats importants.

Estades de neu

Ampliem l’oferta d’allotjament a la Cerdanya, que es consolida com a destinació estrella per a les sortides i esquiades escolars, juntament amb Port del Comte. Els alumnes gaudeixen d’un entorn natural únic, allotjant-se còmodament en albergs ben equipats i propers a les pistes d’esquí de La Molina i Masella. Ens encarreguem de tot perquè els professors i els alumnes puguin centrar-se en l’experiència i la diversió.

Aventura a Port del Comte i a la Cerdanya

Enguany, a la Cerdanya, no només oferim estades d’esquí, sinó també emocionants activitats d’aventura. La Solana del Segre serà l’epicentre d’aquestes experiències, que inclouen el parc d’aventura, el circuit de tirolines, la zona multiaventura, descoberta de coves, els trekkings i els raids d’aventura. Els alumnes podran explorar la natura, superar reptes i créixer com a individus mentre gaudeixen d’aquest entorn excepcional. A Port del Comte seguirem comptant amb l’Alberg Mirador com a base per viure aventures i explorar el seu excepcional entorn natural. Diversió i seguretat garantides en ambdues ubicacions.

Estades de mar i esports aquàtics

A la Costa Daurada, continuem desenvolupant les estades de mar i esports aquàtics. Hem ampliat l’oferta d’allotjaments disponibles per adaptar-nos als gustos i necessitats de tots els participants. Ja sigui a Tamarit, La Mora, Salou o Cambrils, les activitats aquàtiques, com el caiac, el paddle surf, el snorkel i el coastering, es desenvolupen en un entorn natural privilegiat.

Totes les activitats i colònies escolars, ja siguin a la neu, d’aventura o al mar, estan dissenyades per divertir-se, conèixer el medi que ens envolta i practicar esport a l’aire lliure. Ens apassiona la nostra feina, i això es nota en la passió i dedicació que hi posem, sempre amb la seguretat com a prioritat i la professionalitat que ens caracteritza. Som flexibles i personalitzem les activitats i estades escolars segons les necessitats de cada grup i situació concreta.

Si encara no ho heu fet, encara sou a temps de demanar sense compromís el vostre pressupost. Si sou dels primers podreu agafar les millors dates!

Esportec és sinònim de creativitat, professionalitat i qualitat. Amb 20 anys d’experiència al sector, realitzem totes les activitats directament, sense subcontractar serveis. Totes elles inclouen la pràctica d’activitats esportives originals i úniques que imparteixen els nostres tècnics esportius, altament qualificats i presents les 24 hores. En parlem?