Activitats de team building per empreses

És de coneixement general que la pràctica habitual d’esports o les visites culturals tenen una sèrie de beneficis que aprofiten les empreses per organitzar activitats que fomentin el treball en equip i la cohesió amb l’objecte de millorar la relació entre els treballadors i l’empresa.

 

Les activitats esportives a l’aire lliure, originals i amb certa adrenalina pel mig, estan entre les preferides per les empreses per practicar team building i apropar-se als empleats d’una forma diferent.

 

L’estratègia consisteix a realitzar activitats de Team Building fora dels horaris laborals per així generar en els treballadors la sensació que es tracta de jornades d’oci on poden socialitzar amb els seus companys. Per aquest motiu, des d’Esportec, per a qualsevol estació de l’any plantegem una sèrie d’activitats en grup ideals per aconseguir aconseguir el treball conjunt i efectiu dels treballadors arran d’aquestes pràctiques.

 

Quines activitats us proposem?

 

Al Penedès, Tarragona i Altafulla:

 

  • Rutes en segwayEsportec-Baix-Penedes-Segwayvisites turístiques i culturals en segway al Penedès, Tarragona i Altafulla. Podreu conèixer en equip des dels punts més emblemàtics de Tarragona i Altafulla, gaudint del seu entorn i de l’ambient que es respira, fins a fer un passeig en Segway per les vinyes que envolten Vilafranca del Penedès i el seu centre històric.
  • Visita una bodega de la Carretera del Vi en bicicleta o Ebike: T’oferim una sortida en grup des del celler de la Carretera del Vi que l’empresa esculli per visitar algun dels elements de el patrimoni històric que hi ha a prop. Acabarem amb un tast al celler.

 

A la Costa Daurada, a Torredembarra o Creixell:

 

  • Ruta guiada Open Kayak o Paddle Surf 1 dia: ruta Ruta guiada Sunset Kayak & Paddle Surf a Torredembarraguiada per la Costa Daurada, a Torredembarra o Creixell. Oferim des de cursos d’iniciació, fins a rutes per a veure la sortida i la posta del sol des del mar. Ideal per gaudir d’una bona jornada amb el grup o l’equip de l’empresa.

 

A Port del Comte o a Tavascan:

 

  • Parc d’aventura: Activitats d'aventura als arbres a Torredembarra Tarragonatenim dues ubicacions, un a Bàscara i l’altre a Port del Comte. Combina durant una jornada les activitats que us proposem en grup com més us agradi. Podeu triar entre el parc acrobàtic d’aventura, el tir amb arc, les tirolines, els patinets de muntanya, els tubbies, el rocòdrom, els llits elàstics. l’orientacó, entre d’altres. Ideal per gaudir d’aquesta activitat amb els companys de feina.
  • Sortida d’esquí de muntanya amb guia a Tavascan: per a grups de 4 a 8 persones, us proposem aquesta sortida d’esquí de muntanya on un guía us acompanyarà durant tota la jornada. Inclou el DVA i el material d’esquí de muntanya. També podeu gaudir de condicions especials per a grups de més de 6 persones.
  • Raquetes de neu: a realitzar a Tavascan Raquetes a Tavascano a Port del Compte. Gaudeix de l’hivern i la neu d’una manera més tranquil·la! Fins i tot pots pujar amb el telecadira per estalviar-te el desnivell! Per a grups d’empresa de com a mínim 5 persones.

 

La idea del team building prové de l’esperit esportiu i la filosofia de treball en grup tradicional d’esports d’equip. Els esportistes han d’aprendre a confiar en els seus companys i assumir el seu rol dins de l’equip per aportar tot el que puguin i aconseguir entre tots guanyar, i això traduït a el món empresarial se centra en la millora de la gestió i la productivitat per incrementar els beneficis i aconseguir l’èxit. I aquest és el motiu principal de totes les activitats que us proposem, animeu-vos!