Nova edició del “vacances en família” a Port del Comte!

A escassos dos mesos de finalitzar el curs escolar (sí, això va ràpid!), moltes famílies d’arreu del país ja estem començant a planificar les vacances d’estiu amb els nostres infants. Un any més, Esportec i l’Alberg Mirador us oferim una oportunitat excepcional per gaudir de la natura i viure aventures en família a Port del Comte, un indret tranquil i proper on desconnectar i passar-hi uns dies inoblidables.

La proposta d’aventura en família és realment atractiva per a aquelles famílies amants de la natura i la muntanya que busquen gaudir d’uns dies a la muntanya sense haver de limitar-se a dates específiques. A l’Alberg, no hi ha restriccions quant als dies d’entrada i sortida, de manera que les famílies poden acollir-se a la proposta quan ho vulguin, sempre dins dels mesos de juliol i agost.

A banda de tots els atractius naturals i patrimonials que ofereixen Port del Comte i la Vall de Lord durant tot l’any – també en el transcurs dels mesos d’estiu -, i sumat a totes les propostes i equipaments per a famílies a les immediacions de l’Alberg (refugi d’animals salvatges, museu de les trementinaires, salins de Cambrils, mines de sal de Cardona, Solsona…), el programa d’aventura en família a Port del Comte inclou activitats d’aventura gratuïtes.

Realitzant una estada mínima de dues nits en règim de pensió completa a l’Alberg Mirador, les famílies poden accedir al parc acrobàtic d’aventura i realitzar tants circuits com vulguin de manera gratuïta. El programa també els permet gaudir gratuïtament de l’activitat de tubbies, davant mateix de l’Alberg, amb la qual petits i grans llisquen sense parar a sobre d’uns donuts gegants ben divertits. 

A l’Alberg Mirador, les famílies s’allotgen en habitacions privades amb bany i TV i disposen de tot un conjunt de serveis pensats per a famílies: sales de jocs amb ping pong, billar i jocs de taula, piscina, terrassa-jardí amb butaques, pista de bàsquet, trones per als més menuts… El tracte familiar marca la diferència a tots els nivells, des de la càlida acollida per part del personal de l’alberg, al menú a la carta amb menjar casolà i de qualitat o les begudes i snacks a disposició durant tot el dia.

En resum, les vacances d’aventura en família a Port del Comte són una oportunitat per relaxar-se uns dies amb els éssers estimats. Sense haver de preocupar-se per comprar menjar i cuinar, les famílies poden gaudir d’activitats d’aventura sense necessitat d’agafar el cotxe. A més, es poden compartir converses interessants i vivències amb altres famílies, tot immerses en un entorn natural meravellós.

Reserveu ara la vostra estada i prepareu-vos per uns dies d’estiu memorables amb la família. Us hi esperem!