Us portem novetats del Parc d’Aventura de Port del Comte!

Quan vingueu aquest estiu a passar un dia esplèndid d’aventura al parc acrobàtic d’aventura de Port del Comte us trobareu amb importants novetats. 

 

La més cridanera és sens dubte l’obertura de dos nous circuits acrobàtics, el lila i el marró, que posaran a prova el vostre equilibri i les vostres habilitats en alçada. 

Els nous circuits amplien l’oferta del nostre parc d’aventura prepirinenc, elevant a un total de 10 el nombre de combinacions possibles que es poden realitzar entre circuits i tirolines de diferents nivells de dificultat, degudament indicats en funció del seu color. 

Semblant en quant a dificultat al circuit blau, el nou circuit de color lila es pot realitzar tant a continuació del circuit vermell com des d’un inici; en aquest cas, enllaçant-lo amb el nou circuit marró i posterior circuit de tirolines. 

Pel que fa al nou circuit de color marró, té un nivell d’exigència equiparable al circuit vermell i només es pot accedir com a continuació del circuit lila. 

L’un i l’altre, així com tots els circuits acrobàtics de la instal·lació, estan pensats de tal manera que el nivell de repte vagi augmentant progressivament en la mateixa mesura que ho fa la descàrrega d’adrenalina. Ja veureu que són tremendament divertits! 

Els alumnes que participen en les estades i formacions d’aventura aquesta primavera ja els estan gaudint i ens en donen un feedback super positiu. 

Els nous circuits acrobàtics ja figuren també actualitzats al nostre web i es poden reservar online en les diferents modalitats d’accés al parc d’aventura: per separat, com a part d’un tiquet de dia d’aventura o bé dins del pack d’aventura en família. Obrim les portes al gran públic després de Sant Joan! 

Si voleu ampliar la vostra estada i completar-la amb altres activitats d’aventura que oferim dins del mateix espai (sortides en segway, circuit de tubbies, escalada en rocòdrom…) ja sabeu que us podeu allotjar a l’alberg Mirador.

A més dels nous circuits lila i marró, el parc d’aventura també compta amb una nova zona de briefing ideada amb l’objectiu de descongestionar l’accés i repartir millor els assistents per tot el recinte. 

Ja veieu que aquests mesos d’hivern hem fet els deures per tal de millorar i ampliar l’oferta del parc d’aventura de Port del Comte. Us hi esperem aquest estiu amb moltes ganes per veure-us gaudir-ne al màxim. Aquest és l’objectiu i el que ens fa més feliços!