Tornen els cursets d’esquí a Port del Comte

Amb l’arribada de les primeres nevades i l’anunci de promocions per la compra anticipada de forfets d’esquí per part de moltes estacions d’esquí de casa nostra, és el moment adequat d’informar de les dates i modalitats dels cursets d’esquí que Esportec oferim a l’estació d’esquí lleidatana del Port del Comte. D’aquesta manera podreu planificar amb temps les vostres esquiades i estades de neu al pirineu més proper.

Els cursets d’esquí van adreçats a infants de fins a 14 anys que ja hagin esquiat alguna vegada. Les famílies amb infants de menor edat teniu l’opció de realitzar un bateig d’esquí al jardí de neu de l’estació que, a més, compta amb un servei addicional de guarderia per als més menuts.

Els cursets d’esquí d’Esportec consisteixen en una classe col·lectiva d’esquí en grups de 4 a 8 alumnes on els participants gaudeixen de l’ensenyament d’aquest meravellós esport durant tres hores al llarg del matí de la mà d’un tècnic d’esquí titulat. Diversió, aprenentatge i seguretat estan cent per cent assegurades fruit de la nostra llarga trajectòria i experiència en el sector.

Es pot triar entre les diferents opcions de dates i formats que trobareu al nostre web: 4 dies consecutius per Nadal (del 27 al 30 de desembre del 2023) o Reis (del 2 al 5 de gener del 2024), 5 dissabtes o 5 diumenges consecutius en dues franges repartides entre els mesos de gener i març o bé 10 dies a escollir entre tots els dissabtes i diumenges de la temporada. A més, per a aquells infants que realitzin els cursets d’esquí oferim condicions especials en el forfet i el lloguer de material.

Si necessiteu allotjament a peu de pistes ja sabeu que podeu comptar amb les magnífiques instal·lacions i tracte exquisit que brinda l’alberg Mirador Port del Comte. D’altra banda, aquelles famílies que no pugueu pujar a pistes tants dies consecutius, recordeu que sempre teniu l’opció de contractar classes particulars en dies puntuals.

No ho sembla però ja tenim la temporada d’esquí 2023-2024 a tocar. És el moment de d’inscriure’s als cursets d’esquí per planificar bé les classes i cursos d’esquí d’enguany i no quedar-se sense plaça.

Ens veiem ben aviat a pistes!