T’esperem al parc d’aventura Port del Comte!

Ben a prop de Solsona, a la part més alta de la Vall de Lord es troba el Parc d’Aventura Port del Comte, situat al peu de l’estació d’esquí. Aquesta estació, és la més propera a l’àrea metropolitana de Barcelona on, per accedir-hi, amb tant sols dues hores hi has arribat sense haver de pagar peatges i en unes carreteres poc transitades.

 

Espai Aventura Port del ComteA la Vall de Lord, s’ofereixen activitats turístiques, nosaltres, des d’aquesta vall, ens decantem per la vesant del turisme esportiu. Una vall amb grans possibilitats, des del pantà de la Llosa del Cavall fins a l’estació d’esquí de Port del Comte. Ens trobem en un indret ple de possibilitats on nosaltres, et farem passar una estona emocionant amb el nostre bosc vertical. En aquest Parc d’Aventura oferim activitats per a famílies, grups d’amics i grups escolars.

Disposem de quatre circuits en funció de la dificultat:

 

  • Circuit verd: adaptat als més menuts, ideal per tastar l’experiència d’estar penjat a un arbre amb la seguretat que els teus amics i familiars no patiran per si caus. Està a tant sols 1 metre del terra. Apte per a nens i nenes que es volen iniciar en aquest món dels boscos verticals.

 

  • Circuit Blau: Situat just al costat del verd, és apte per a tots els públics, amb una alçada de 2 a 3 metres del terra on combina les tirolines i els ponts flotants per fer de la teva estada una experiència única.

 

  • Circuit Vermell: un recorregut de més dificultat, només apte per persones que ja hagin provat l’experiència d’estar penjats dels arbres. Es divideix en dos sectors, el “fàcil” i el “extrem” amb diferents sortides d’emergència es postula com un dels circuits verticals de més dificultat. Com sempre, combina ponts flotants ben originals a la vegada que pots deixar anar l’adrenalina amb tirolines atrevides.

 

  • Circuit Negre: És el recorregut amb la tirolina més llarga (fins a 250m), on creuaràs fins hi tot la carretera mentre recorres aquest magnífic circuit vertical.

 

Aquests circuits es poden combinar entre ells i com sempre, totes les activitats que oferim inclouen el tècnic, el material de seguretat i les assegurances pertinents.

Què més hi podeu trobar?

 

Circuit de tirolines: Un recorregut únic on mitjançant politges, podreu recórrer les 9 tirolines seguides que hi ha instal·lades. Un lloc diferent pel que passareu volant per sobre d’un petit barranc i anireu d’un costat a l’altre sempre  contemplant la magnífica Serra del Verd, a la Vall de Lord.

 

Forfet aventura: ideal per gaudir tot el dia d’activitats a Port del Compte. Aquest forfet inclou les següents activitats:

  • Parc acrobàtic aventura – tots els circuïts.
  • Tubbies
  • Rocòdrom
  • Llit elàstic

    TUBBIES: Circuit de trineus lliscants al Port del Comte

 

Al parc de Port del comte, trobareu sempre un lloc per desconnectar la ment i el cos i deixar anar les vostres emocions, fer córrer l’adrenalina i gaudir d’un dia amb família i amics.