Rutes en bicicleta i a peu pel Penedès

 

El Penedès té tres característiques que el distingeixen: la proximitat al mar, l’interior més rural amb petites explotacions de vinya, i la situació geogràfica entre Barcelona i Tarragona.

Territori accessible, ple de contrastos i amable per la pràctica del senderisme, cicloturisme i la bicicleta de muntanya. Combinat amb la gastronomia i l’oferta cultural i enoturística, ofereix una oferta completa i singular que, gràcies al clima benigne del que es beneficia la comarca, es pot gaudir durant tot l’any.

Penedès Bike Tour i Penedès Walk Tour són propostes molt agradables d’Esportec Outdoor Sport basat en rutes AUTOGUIADES per a cicloturistes (slow bike) i caminadors. Per etapes, us permetran visitar, tot fent esport, la plana penedesenca i gaudir del típic paisatge de vinyes i camps. Per descomptat també podreu visitar cellers i degustar la gastronomia local durant tot el recorregut.

Tot i que la durada és ampliable, totes les opcions de contractació contemplen dues nits d’allotjament (dormir i esmorzar) amb diversitat de preus en funció del tipus d’allotjament, inclús la possibilitat d’hotel de 5 estrelles (opció Gran Reserva).

 

ESPORTEC PENEDÈS TOURS

 

Esportec Outdoor Sport presenta les propostes Penedès Bike Tour i Penedès Walk Tour.

 

Per als cicloturístes (slow bike o bicicleta de muntanya)
oferim tres possibilitats
:
 • Pack Blanc: recorregut de 75 km amb 2000m de desnivell acumulat.
  (2 etapes).
 • Pack Rosat: recorregut de 95 km amb 2500m de desnivell acumulat.
  (2 o 3 etapes, a escollir).
 • Pack Negre: recorregut de 115 km amb 3000m de desnivell acumulat.
  (3 etapes).

 

Per als caminadors oferim dues possibilitats:
 • Pack Brut: recorregut de 40 km amb 1000m de desnivell acumulat.
  (2 etapes)
 • Pack Brut Nature: recorregut de 60 km amb 1500m. de desnivell acumulat. (3 etapes).

 

Totes les rutes són de dificultat baixa i contemplen la possibilitat de contractar serveis opcionals, com per exemple: lloguer de bicicletes o ebike, transfers i transport de material, guies d’acompanyament per les rutes, visites culturals i/o a cellers, etc…

Els paquets ofertats inclouen els tracks per al seguiment de la ruta (aptes per a qualsevol telèfon mòbil o altres dispositius GPS), reserva de l’allotjament en règim de dormir+esmorzar, i assessorament per part de l’empresa.