És primavera, és temps de Penedès

La primavera és una època excel·lent per visitar el Penedès. Les vinyes comencen a brotar i creen un paisatge verd i vibrant que no deixa indiferent: el verd Penedès. 

La primavera és el moment perfecte per fer rutes entre vinyes i combinar-les amb una visita a molts dels cellers que obren les seves portes per a realitzar-hi visites enoturístiques, les quals permeten conèixer de primera mà el procés de producció del vi, tastar els seus productes i descobrir els secrets d’una de les regions vinícoles més importants de Catalunya.

Si endinsar-se al Penedès ja és una experiència gratificant per a tota mena de famílies i grups, fer-ho amb els companys de treball presenta multitud de beneficis específics.

Allunyar-se de l’entorn laboral i passar temps en un entorn natural com el Penedès permet als membres de l’equip desconnectar-se. La bellesa dels paisatges i la tranquil·litat dels cellers ofereixen un espai per a la relaxació i la reflexió. Aquesta pausa de la rutina diària permet als companys de treball conèixer-se millor fora de l’oficina.

Però no tot ha de ser tranquil·litat i bons aliments; també cal aportar-hi el toc just d’acció que aporten les rutes guiades en segway. L’activitat de segway entre vinyes és una excel·lent proposta de team building per a empreses, ja que ofereix el punt òptim d’aventura i de repte alhora que permet trepitjar el territori de manera respectuosa.

El segway és un vehicle divertit i diferent que requereix coordinació. Els membres de l’equip han de confiar en els altres per evitar col·lisions i mantenir l’equilibri. Cal seguir un itinerari i adaptar-se als canvis del terreny. També és una oportunitat per aprendre junts: els membres de l’equip comparteixen experiències i superen reptes. Aquest aprenentatge conjunt crea una base per a una millor relació laboral.

La primavera també és temporada de productes frescos i de proximitat. Un cop finalitzades les activitats enoturístiques, és hora de degustar la gran varietat de plats que combinen a la perfecció amb els vins del Penedès.

Per si tot això fos poc, l’experiència al Penedès es pot complementar amb un taller de castells de la mà dels castellers de Vilafranca, tota una institució que uneix valors i tradició. Aquesta és sens dubte una activitat sense rival per a la formació d’equips forts, la superació de reptes i la creació de records inoblidables. El taller de castells es pot dur a terme tant al propi celler on es realitzen les altres activitats com a la seu social dels Verds, al cor de Vilafranca del Penedès, fet que permet immergir-se en la seva fascinant història a través dels seus espais i exposició permanent.

La Penedès experience és doncs una oportunitat única per a les empreses que volen fomentar la cohesió d’equips i oferir als seus membres una experiència autèntica que reuneix natura, repte, tradició i gastronomia. Esportec oferim experiències a mida al Penedès per a empreses tant a la primavera com al llarg de tot l’any. Quin és el teu moment?