Noves estades d’aventura a la Cerdanya

La Cerdanya és un paradís natural durant tot l’any. Conscients d’això i de les infinites possibilitats que ofereix per a la pràctica d’esports a la natura, hem decidit ampliar-hi la nostra oferta d’activitats i estades per als centres educatius més enllà dels mesos d’hivern.

A partir del proper curs, oferirem activitats i estades d’aventura a la Cerdanya amb ADN Esportec: servei de monitoratge des de l’arribada del bus fins al moment de marxar (incloent activitats de tarda i de nit, monitors durant els àpats i durant la nit) i propostes originals, divertides i cent per cent segures.

L’alberg Solana del Segre, situat a Bellver de Cerdanya i enfront del Parc Natural Cadí Moixeró, serà l’epicentre d’aquestes experiències. Les activitats inclouen el parc d’aventura, el circuit de tirolines, la zona multiaventura, la descoberta de coves, els trekkings i els raids d’aventura.

A La Molina, el parc d’aventura ens tindrà preparats circuits a dalt dels arbres amb tirolines, xarxes, ponts tibetans i altres jocs en alçada. El parc de tirolines “Tyrovol”, a Porté Puymorens, ens farà volar sobre el llac Passet i les Gorges del Caro. A la zona multiaventura, aprendrem a escalar i a rapelar a través de torres verticals equipades amb rocòdroms. I al raid d’aventura, combinarem diferents proves d’habilitats físiques i tècniques amb el menor temps possible.

La Cova d’Anes, situada a mig camí entre Bellver de Cerdanya i Prullans, és una oportunitat única per explorar la bellesa subterrània de la Cerdanya. El riu Segre també ofereix l’oportunitat de practicar esports i activitats aquàtiques, com el trekking aquàtic a Martinet o el descens en caiac o ràfting en l’entorn controlat del Parc del Segre.

Les estades d’aventura que proposem a La Cerdanya són ideals per als grups de cicle superior de primària o secundària. Tot i que les activitats poden adaptar-se a qualsevol nivell, estan pensades per exigir cert esforç físic i/o mental, sempre adequat al nivell del grup i a les prioritats de cada centre educatiu.

A la Cerdanya, els alumnes podran explorar la natura, superar reptes i créixer com a individus mentre gaudeixen d’aquest entorn excepcional.

Si necessiteu més informació o un pressupost personalitzat, no dubteu a contactar-nos. Som especialistes en activitats al medi natural per a centres educatius.