Noves ecorutes… al Garraf!

Encetem la temporada d’ecorutes en segway anunciant-vos dues noves rutes guiades en una nova ubicació molt especial: la comarca del Garraf! 

Marcada per un litoral sinuós i un relleu de tipus càrstic com a resultat del desgast de la roca calcària per l’aigua, la costa, les vinyes i el Parc natural del Garraf componen un paisatge mediterrani singular i ple de contrastos. Els nous itineraris ecoturístics a la segona comarca més petita de Catalunya ens permeten descobrir aquesta diversitat tot conduint un vehicle original i divertit com és el segway i sempre acompanyats d’un guia coneixedor del territori.

La ruta offroad “Garraf experience” transcorre la serra natural del Garraf per camins i pistes i fa parada al poble abandonat i misteriós de Jafra, on s’expliquen les llegendes que giren al seu voltant. L’itinerari permet agafar una molt bona perspectiva de tota la serra i contemplar unes vistes espectaculars cap al mar

De caràcter més urbà, la ruta “Segway Sitges City-tour Mediterrani” visita els monuments més il·lustres de l’emblemàtica vila marinera de Sitges a través d’un itinerari pel seu passeig marítim, que conclou als glamurosos jardins de Terramar. Es tracta d’una ruta obligada per empapar-se de la cultura i del caràcter genuí d’aquesta vila mediterrània de la provincia de Barcelona.

Les noves rutes en segway a Sitges i el seu entorn natural se sumen a l’actual oferta d’ecorutes que Esportec oferim al Penedès (rutes entre vinyes amb la possibilitat de realitzar visites i tasts a cellers) i a la costa tarragonina (rutes pel litoral de Tarragona i Altafulla). 

Totes les rutes tenen en comú que es realitzen amb la companyia d’un tècnic esportiu titulat coneixedor de la zona, que imparteix una formació prèvia d’uns 15 minuts sobre el maneig del segway i explica totes les curiositats i trets distintius de cada indret.  

Per tant són activitats ecoturístiques ideals per gaudir del nostre meravellós entorn natural i cultural amb la família, els amics o els companys de feina (activitats de team building). De fet, Sitges destaca per ser la segona ciutat a Espanya que acull més congressos, conferències, seminaris i reunions empresarials (turisme MICE).

La primavera, per les agradables temperatures i el meravellós espectacle que ofereix el despertar de la natura, és l’època de l’any més recomanable per a realitzar-les . 

Descobrim plegats el Garraf?