Comparteix experiències úniques amb el nou Xec Regal Esportec

Estem molt contents d’anunciar el nou apartat de Xec Regal al nostre web. Amb aquesta nova opció de compra online, a partir d’ara podràs regalar aventura, natura i esport als teus éssers estimats.

Ja sigui per a un aniversari, una graduació, un dia assenyalat o simplement una mostra d’afecte, el Xec Regal d’Esportec és una manera original i personalitzada de regalar experiències esportives úniques al medi natural.

El funcionament és molt simple. Només cal visitar el nou apartat de Xecs Regal al nostre lloc web i definir l’import que es vulgui gastar. A continuació, s’ha d’escriure el nom i l’adreça de correu electrònic del destinatari i afegir una dedicatòria o missatge especial. Tot seguit, cal escriure el nom del remitent del regal i escollir la data d’enviament de l’email contenint un codi únic. Finalment, s’ha d’afegir el producte a la cistella i completar el procés de pagament.

La persona que rebi el Xec Regal tindrà la llibertat de triar l’experiència que més li agradi d’entre totes les propostes incloses dins del menú d’”Experiències” del nostre web i gaudir-ne amb qui vulgui. Si l’import de l’experiència triada és inferior al del Xec Regal, podrà utilitzar el saldo restant per a la compra d’una altra experiència, i si pel contrari l’import de l’experiència escollida és superior al del Xec Regal, haurà d’abonar la diferència.

Amb la nova opció de Xec Regal, estem fent un nou pas perquè l’esport al medi natural sigui més accessible per a tothom. Ara és més senzill que mai oferir un regal personalitzat i original que es convertirà en una experiència única per a la persona afortunada.