L’esquí adaptat a Port del Comte: dualski – pilotat

El nostre objectiu és adaptar l’esquí per possibilitar la participació de les persones amb diversitats funcionals ja siguin físiques, psíquiques i/o sensorials a la pràctica dels esports d’hivern, en concret, l’esquí alpí adaptat.

Actualment, el servei d’esquí adaptat s’ofereix a la Molina i a Port del Comte. Son les dues úniques estacions catalanes amb serveis per a la pràctica esportiva de l’esquí per a tothom.

Pensem que l’esport adaptat és de gran importància per a la inclusió de l’esport per a tothom. I els esports d’hivern no se’n poden quedar fora. Concretament en l’esquí alpí.

El dualski és una modalitat de l’esquí adaptat en què es va amb una cadira amb esquís. És com una cadira de rodes però adaptada per lliscar per la neu.

Com és el dualski a Port del Comte amb Esportec?

El dualski pilotat en pot fer ús qualsevol persona, tingui alguna dificultat motora, intel·lectual o simplement no hagi esquiat mai i vulgui gaudir d’un passeig amb el ski-taxi.

A Port del Comte, es pot gaudir de les diferents zones esquiables amb el dualski pilotat. Amb aquesta cadira, l’accés als telecadires i a les cintes és molt senzill i els pilots, a part de la formació específica, tenen moltes hores d’esquí a les cames. El dualski pilotat es tracta d’una modalitat d’esquí adaptada on els nostres objectius seran la DIVERSIÓ i la SEGURETAT de la persona que en faci ús.

En aquesta estació del Prepirineu, les classes amb cadira adaptada (dualski pilotat) tenen una durada mínima de 2 hores i són amb un professor titulat especialment en aquesta modalitat esportiva adaptada.

Amb la compra d’un forfait a l’estació, l’acompanyant del client obté un forfait gratuït amb la mostra de la targeta acreditativa de la discapacitat. L’acompanyant, a més, pot anar amb el professor durant tota la classe d’esquí adaptada sempre que tingui el nivell mínim d’aquesta pràctica.

El client només paga el preu del professor i el forfet, la cadira i el material tècnic els facilita ESPORTEC sense cap tipus de cost extra.

Reserva online l’experiència dualski