Estades d’aventura

Treballem al Solsonès, a l’Alt Empordà i a l’Alt Penedès

Port del Comte (Solsonès)

Situada al Prepirineu català, a cavall de les comarques del Solsonès i l’Alt Urgell, la serra del Port del Comte és l’indret ideal on realitzar-hi activitats durant tot l’any.

La Vall de Lord, amb els seus boscos de pi negre, la roca calcària i el pantà de la Llosa del Cavall, és immillorable per gaudir d’activitats d’aventura (parc acrobàtic, tubbies, segway, escalada, excursionisme, caiac…) fora dels mesos d’hivern.

L’allotjament es troba al mateix peu de l’estació d’esquí de Port del Comte, a escassos metres de totes les instal·lacions d’aventura.

Bàscara (Alt Empordà)

El nostre espai d’aventura es troba al costat de la casa de colònies El Molí Nou de Calabuig, al municipi de Bàscara, situat a tan sols 25 km. de Girona i 15 km. de Figueres.

Hi realitzem tota mena d’activitats d’aigua (caiac recreatiu, descens en caiac…), activitats verticals (circuits d’aventura, tirolines, rocòdrom i bulder, ràpel, escalada en roca i slackline), activitats d’aventura (circuit de BMX i patinets de muntanya, tir amb arc i circuit d’orientació) i altres activitats recreatives (jocs tradicionals, esports convencionals, karaoke o discoteca i jocs de nit).

Pontons (Alt Penedès)

La comarca de l’Alt Penedès està situada a mig camí entre les ciutats de Barcelona i Tarragona.

L’entorn muntanyenc de Pontons fa que sigui diferent a la resta del pobles veïns. Senders, fonts naturals, patrimoni arquitectònic i bon menjar formen part de la seva essència.

I també Penyafort, una casa de colònies envoltada d’un entorn meravellós amb boscos, riu i molta natura, ideals per realitzar-hi tota mena d’activitats d’aventura (parc acrobàtic, rocòdrom, raids d’aventura, excursions…)

Tota la nostra oferta per a centres educatius

Al nostre catàleg hi trobaràs informació detallada sobre la nostra oferta per a centres d’ensenyament.

Contacte

Aquest camp només és per validació i no s’ha de modificar.