Enguany fem 20 anys!

Aquest 2023 estem d’enhorabona, doncs fa ni més ni menys que 20 anys que, empesos per la il·lusió i les ganes de dedicar-nos a la nostra passió, vam emprendre aquesta fantàstica aventura amb tots vosaltres.

Aquest llarg viatge que vam iniciar ara fa dues dècades no ha ha estat un camí de roses. Per sort, gràcies a l’empenta i la professionalitat de tot l’equip que formem la gran familia d’Esportec hem pogut anar superant els diversos reptes i obstacles fins arribar a esdevenir l’empresa referent a Catalunya en la realització d’activitats físico-esportives al medi natural per a centres educatius, empreses i particulars (famílies, grups d’amics, parelles…)

N’estem molt orgullosos i, per celebrar-ho, aquest 2023 commemorarem el 20è aniversari amb diversos actes i esdeveniments. 

El tret de sortida el vam donar el passat dissabte dia 11 de febrer amb una bona festa après-ski a la sala exterior de l’Alberg Mirador de Port del Comte.

La festa del 20è aniversari va consistir en una botifarrada popular que vam acompanyar amb cerveses artesanes i rom cremat. El berenar a peu de pistes va seguir unes hores més amb bona música i molta diversió. Ens va fer molta il·lusió retrobar-nos amb clients i col·laboradors! 

Però els festejos no s’acaben aquí. Al llarg de tot l’any anirem fent picades d’ullet al 20è aniversari a través de les nostres xarxes socials. Sortejarem premis ben suculents (estigueu atents al nostre compte d’Instagram) i posarem a prova els vostres coneixements sobre els nostres orígens i l’actualitat a través del nostre compte de Twitter, entre altres propostes i sorpreses. 

Volem donar les gràcies a totes les persones que heu fet possible aquests 20 anys plens d’aventures al medi natural. Sense la vostra confiança i col·laboració no haguessim assolit aquesta important fita. 

Moltes gràcies per ser-hi i per molts més anys!