Endinsa’t a Mar Aventura!

Si estàs de vacances o simplement estàs de pas, la zona de Torredembarra és la zona més bonica de tota la costa daurada. En aquesta zona pots trobar una flora i fauna molt diversa i la millor manera per conèixer aquest tram de la nostra costa és mitjançant les activitats que oferim a MAR AVENTURA.

Alguna vegada has vist sortir el sol des del mar?

 

Des d’aquest punt, es pot gaudir d’unes sortides de sol espectaculars, d’uns capvespres al·lucinants i tot això ho podeu fer des d’un caiac o damunt d’una taula de paddle surf, donant un toc original i curiós a un moment del dia per relaxar-se. Es pot gaudir de la bellesa del nostre entorn amb la idíl·lica imatge del Castell de Torredembarra al fons.

A la zona, hi ha una gran varietat de flora i fauna, no heu desaprofitar la transparència de l’aigua en dies en què la mar està tranquil·la. Agafa les teves ulleres de snorkel.
AH! que no tens, no et preocupis, NOSALTRES SI!

Anem-nos-en a l’aigua, al matí, i al voltant del Castell trobarem una zona de coves molt curioses.

Uns peixos que no passen desapercebuts, amb els seus colors cridaners, i movent-se tots alhora per semblar més grans a ulls dels seus depredadors.

Sabeu, si no només us agrada veure tota aquesta fauna, just a l’altre costat de la platja, també a Torredembarra, es troba un petit vaixell enfonsat durant la guerra civil, es deia “Vapor Navarra” encara podeu veure l’esquelet del petit vaixell extraviat.

I si anem a peu per la costa de Torredembarra?

 

En dies que la mar està calmat també anem d’excursió, fem una petita travessa d’uns 8 kilòmetres per mar direcció a Tarragona, seguint la orografia de la zona. Aquesta està molt furgada per l’aigua de la mar i ha deixat a entreveure dins de les parets rocoses petites coves en les que amb el caiac es pot passejar, saciar la calor a l’estiu a aquests punts és un autèntic luxe.

Seguint la nostra travessia, vam seguir navegant per la zona fins arribar a la zona més bonica, la zona de les 3 cales. Una zona de difícil accés a peu però no per mar, amb diferents caletes, molt acollidores i romàntiques, en les quals poder fer un bany relaxant pot arribar a ser el millor moment del dia.

En definitiva, gaudir de la nostra costa des de terra ferma no està gens malament, però poder fer-ho des de l’aigua no té preu. És sorprenent, no perdeu l’oportunitat, veniu a Torredembarra, passar-vos per MAR AVENTURA, NOSALTRES US VOLEM DESCOBRIR TOTS AQUESTS RACONS AMB TOTS VOSALTRES!