Descobreix les Ecorutes al Penedès

El Penedès és una comarca situada a només 40 minuts de Barcelona i Tarragona on t’espera un territori únic per gaudir de l’enoturisme, la natura i la cultura.

Quin tipus de rutes realitzem?

 

segway - vinya - penedès

Amb Esportec, podràs gaudir de varies rutes en segway, ebike i bike per les vinyes que envolten la seva capital Vilafranca del Penedès, com per exemple la ruta “Capital del Vi” on, transcorrerem entre vinyes i oliveres, allunyant-nos de la capital del vi per agafar les millors perspectives de la vila.

 

Però si ho desitges també tenim rutes aptes per aquelles persones que ja s’han iniciat en el món del segway, ebike o bike i tenen ganes de més, posant a prova les nostres habilitats damunt de dues rodes.

Què descobrirem a l’entorn del Penedès?

 

segway santa maria - penedesTambé podem gaudir de la La Carretera del Vi que és una proposta enoturística amb un alt valor històric i cultural, sent la primera Wine Road de tot l’estat. La carretera segueix l’antic traçat de les vinyes del Penedès a les platges del Garraf, és la carretera que porta el vi, de la vinya al mar. La Carretera del Vi és història, és la via comercial que ja utilitzaven els romans per fer arribar els vins del Penedès a tot el món.

 

També és cultura on podrem visitar el museu de les Cultures del Vi anomenat Vinseum o també amb les diverses tradicions arrelades a aquest territori com el castells, on també es pot visitar el local dels Castellers de Vilafranca “Cal Figarot”. I per últim, també és gastronomia amb la variada cuina catalana de proximitat amb productes frescos que aporten els restaurants de la zona.

 

Des de Esportec et proposem i t’oferim una experiència única i feta a mida amb segway, ebike o bike des del celler que tu triïs, on també podrem visitar algun dels elements del patrimoni històric com per exemple el Castell de Sant Martí Sarroca i el seu conjunt monumental històric o el Castell d’Olèrdola i el seu conjunt monumental, per acabar amb un tast en un celler com per exemple: Bodegas Torres, Jean Leon, Parés Baltà, Carol Vallès, Freixenet, Segura Viudas, Vilarnau, Caves Oriol Rossell, etc…

 

L’experiència d’Enoturisme Penedès que proposa Esportec és ideal per celebracions com trobades familiars, aniversaris, trobades d’amics, empreses, reunions d’equips de treball, equips directius, team building, etc…