Coneixes l’espai d’aventura a Bàscara?

El nostre parc d’aventura està situat a tocar la casa de colònies del Molí Nou de Calabuig, a prop de Bàscara (Alt Empordà, Girona).

Oferim diferents tipus d’activitats d’aventura dirigits un púbic molt variat: des de grups escolars fins a cicles formatius, passant per famílies, empreses, grups d’amics, comiats de solter/a o festes d’aniversari.

En el parc trobareu tot tipus d’activitats d’aventura en plena natura adaptades al nivell que necessiteu, sempre acompanyats del nostres monitors.

Quin tipus d’activitats oferim?

 

Oferim activitats aquàtiques com les excursions amb caiacs dobles i triples autobuidables en el riu Fluvià, aigües molt tranquil·les per gaudir d’un passeig pel riu a tocar el parc natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

Les activitats verticals amb cordes són molt variades: rocòdrom d’escalada i ràpel, tirolina de 80 metres de llargada, recorreguts verticals entre els arbres amb quatre alçades diferents (des de nens petits a 1 metre del terra fins el circuit molt difícil a 6 metres d’alçada), Boulder (escalada horitzontal amb matalassos) i unes cintes de slackline.

De la resta d’activitats podem destacar el tir amb arc, el circuit d’orientació a peu amb diferents balises en funció del nivell i els patinets de muntanya.

Totes les activitats estan dirigides pels nostres monitors titulats, material revisat per cada activitat i les assegurances corresponents. En el parc disposem d’unes taules de pic-nic, un lavabos i uns vestidors per la vostra comoditat.

Com podeu gaudir d’aquesta experiència?

 

Teniu dos opcions per gaudir de les nostres instal·lacions: el forfait de dia sencer o de mig dia. El forfait de dia sencer us permet realitzar totes les activitats del parc al llarg de tota la jornada. El forfait de migdia inclou 4 hores d’activitats a realitzar pel matí o per la tarda, pots realitzar les activitats que vulguis al llarg d’aquestes 4 hores excepte el caiac.

No dubteu en contactar amb nosaltres per tal que us poguem assessorar i personalitzar les nostres activitats al vostre gust.