Colònies, Estades o Convivències i mesures preventives pel Covid-19

A Esportec, pensem en tu perquè puguis gaudir d’unes estades amb seguretat.

 

Arràn de la pandèmia, els grups escolars s’han vist afectats per no poder-se realitzar ja
que els centres educatius han estat tancats durant molts mesos. Ara que es tornen a
obrir, les colònies al medi natural agafen més força que mai. La importància de
l’educació en llocs oberts i airejats fa que practicar els esports al medi natural sigui la
sol·lució a molts dels problemes derivats de la cirisi sanitària del COVID-19.

A Esportec treballem sempre amb seguretat, seguim la normativa de la Secretaria
General de l’Esport de Catalunya aprovada pel PROCICAT.


 

Tots els alumnes que gaudeixin d’una experiència ESPORTEC, portaran sempre una
declaració responsable signada pels tutors/es legals on consti que:

  • No s’ha estat en contacte amb cap positiu o simptomatologia compatible els últims 15 dies.
  • Absència de malaltia o simptomatologia compatible amb covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o qualsevol altre quadre infecciós.
  • Els infants o adolescents amb patologies prèvies caldrà que siguin valorats pels serveis mèdics de manera individual la idoneïtat de participar en determinades activitats, donat que son població de major risc en front a la COVID-19.

 

Quines mesures preventives pel Covid-19 prendrem?

 

En el cas que algun alumne doni una temperatura igual o superior a 37,3 graus centígrads, es posarà en marxa el protocol d’actuació per a possible positiu, aïllant a la persona i posant-se en contacte amb les autoritats sanitàries corresponents.

En totes les colònies, igual que als centres educatius serà obligatori dur la mascareta. Aquesta tant sols es podrà treure quan es duguin a terme activitats esportives.

Mantenir la distància de seguretat i el rentat de mans amb aigua i sabó i gel hidroalcohòlic que l’equip de monitors sempre portarà a sobre.

El grup de convivència no sobrepassarà el número de persones permeses per la
normativa aprovada pel PROCICAT sota cap cas. Totes les activitats es duran a terme
amb les ràtios acordades per la Secretaria General de l’Esport. A tots els grups hi
haurà un responsable d’higiene i salut acreditat pel departament de salut per fer
complir totes les normes establertes.

Durant les colònies, prendrem la temperatura 3 cops al dia, abans de cada àpat. Així ens assegurem que en tot moment els alumnes estan sense febre.

El material no es compartirà, en el cas de fer-ho es desinfectarà cada dia tants cops com sigui necessari amb una sol·lució de desinfectant bacterià i aigua.

Als allotjaments on treballem ja siguin propis o subcontractats, fem complir una estricte política de neteja i desinfecció per assegurar-nos que les instal·lacions estan en perfectes condicions.

Cada una de les sales i habitacions s’airegen 3 cops al dia per un temps de 10 minuts cada vegada. Els alumnes no dormiran en una habitació amb ningú que no sigui del seu grup de convivència, igual que les lliteres i llits estan separades per complir amb la normativa i de cap a cap hi ha com a mínim 1,5 m de distància.

Els menjadors es desinfecten després de cada ús a la vegada que es fan diferents torns per menjar. Així doncs complint amb les normatives de salut, l’’equip de monitors i tècnics d’ESPORTEC OUTDOOR SPORT SL., ha rebut una formació específica sobre les mesures i protocols per crear entorns segurs enfront la covid-19 en les diferents zones d’actuació.

Amb tot aquest seguit de mesures ens assegurem que contractant una estada o colònies amb ESPORTEC, tant les famílies com els centres educatius podreu estar tranquils.

 

Confiar en nosaltres és sinònim de PROFESSIONALITAT I SEGURETAT.