Alberg Mirador a Port del Comte

Situat al municipi de La Coma i la Pedra, a la comarca del Solsonès, a peu de pistes de l’estació d’esquí alpí del Port del Comte es troba el nostre alberg. Gràcies a la nova gestió i al seu entorn de mitja i alta muntanya ens permet oferir, a més d’un gran confort i tranquil·litat, activitats turístiques i esportives que generen experiències úniques en contacte amb la natura per a grans i petits.

 

Ens trobem en un entorn ple de possibilitats on nosaltres oferim aquest tipus de productes, des de grups escolars a grups d’amics i famílies, que venen amb ganes de gaudir d’experiències increïbles.

  • Escola d’Esquí Prepirineu per gaudir de les pistes d’aquí i aprendre amb la millor professionalitat i experiència.
  • Excursions amb raquetes de neu on observar els paisatges de la Vall del Lord.
  • Parc d’Aventura Port del Comte amb diferents circuits segons la dificultat i tirolines de fins a 250 metres de llargada.
  • Estiu en família, amb allotjament i activitats esportives incloses.

     

     

El nou enfocament de l’Alberg Mirador permet que sigui la peça clau per generar experiències rodones per a tothom.
A l’Alberg tindràs un allotjament confortable sense falta de res, amb habitacions privades amb bany propi, una piscina climatitzada, zones de joc, zones de descans i àpats increïbles amb productes de proximitat. A més d’una ubicació excel·lent, a peu de pistes de l’estació, la qual és la més propera a l’àrea metropolitana de Barcelona.

 

Amb tant sols dues hores podràs arribar a l’Alberg sense haver de pagar peatges i per carreteres poc transitades, per a poder gaudir d’aquestes grans experiències amb nosaltres.

T’ho perdràs?