Obrim les bases d’activitats nàutiques a la Costa Daurada

Ja ens trobem al mes de juny, i amb l’arribada del bon temps, augmenten les ganes de refrescar-nos i gaudir de l’aire lliure. A Esportec, som conscients d’això, i per aquest motiu, estem preparant-ho tot perquè, a partir del proper dissabte 22 de juny (just a temps pel cap de setmana de Sant Joan!), tingueu a la vostra disposició les activitats nàutiques a les nostres bases de mar a la Costa Daurada.

Un any més, podreu gaudir dels vostres esports preferits en un entorn natural i amb un ric patrimoni, sortint des de les idíl·liques platges de Tamarit i La Mora, i explorant racons únics de la costa de Tarragona.

Teniu dues opcions per gaudir del mar: podeu llogar les embarcacions per compte propi o bé reservar activitats guiades amb antelació.

A les bases de Tamarit i La Mora, oferim lloguer d’hidropedals, caiacs de mar i taules de paddle surf. Aquesta és una excel·lent opció, ja sigui per gaudir d’una estona de lleure a l’aigua pedalant i saltant des del tobogan de l’hidropedal, o bé si ja heu practicat kayak o paddle surf i voleu repetir l’experiència en un entorn natural privilegiat.

No cal que us preocupeu, ja que el nostre personal tècnic esportiu us proporcionarà les instruccions tècniques i de seguretat abans de començar.

La reserva d’embarcacions es realitza in situ (no es pot fer per internet). Si ja teniu clar què voleu fer, us recomanem passar per la base d’activitats aquàtiques només arribar a la platja per triar l’horari que millor us convingui.

Si voleu explorar més a fons la Costa Daurada, podeu contractar una ruta guiada en caiac o paddle surf a través de la nostra pàgina web. Teniu l’opció de triar entre rutes de 3 o 6 hores durant el dia, o bé fer-ho a primera hora del matí per veure sortir el sol, o a última hora de la tarda per gaudir de la posta de sol. Aquestes rutes són màgiques i inoblidables.

Si sou principiants en el paddle surf, podeu optar per fer un curs d’iniciació. Això us proporcionarà els coneixements bàsics i la confiança necessària per practicar el paddle surf de manera autònoma més endavant.

En resum, ja sigui que trieu llogar una embarcació, fer una ruta guiada o realitzar un curs d’iniciació, us esperem a la Costa Daurada perquè pugueu gaudir dels esports nàutics en aquesta ubicació perfecta, a prop de Tarragona i a poc més d’una hora de Barcelona.

Recordeu, el dissabte 22 de juny obrim les bases d’activitats nàutiques a la Costa Daurada. Us hi esperem amb moltes ganes!