Activitats i estades per a centres educatius 2023-2024

Un any més, coincidint amb l’inici del curs escolar, fem arribar als centres educatius d’arreu de Catalunya l’oferta d’activitats i estades al medi natural que durem a terme al llarg de tot l’any en diferents indrets de casa nostra.

Totes elles inclouen la pràctica d’activitats esportives originals i úniques que imparteix personal tècnic esportiu i de lleure de la casa, altament qualificat i present les 24 hores. D’aquesta manera podem garantir la qualitat i el control total sobre tot allò que fem.

Les activitats i colònies escolars estan pensades per divertir-se, conèixer el medi que ens envolta i practicar esport a l’aire lliure. Sempre les personalitzem segons les necessitats de cada grup i situació concreta. Portem més de 20 anys en el sector i en aquest tipus d’activitats en què intervenen múltiples factors (meteorologia, estat del terreny, factor humà…)  l’experiència és un grau.

Per a aquest curs escolar 2023-2024 seguirem potenciant la Cerdanya com a destinació per a les sortides i esquiades escolars. La Molina i Masella acolliran doncs, per segon any consecutiu, tota mena de cursets i activitats de neu per a escoles i centres educatius i complementaran l’oferta més que consolidada d’activitats i estades de neu que efectuem a Port del Comte amb allotjament a peu de pistes a l’Alberg Mirador.

El Port del Comte i la Vall de Lord (Solsonès), Penyafort (Alt Penedès) i Bàscara (Alt Empordà) seguiran essent les ubicacions idònies per acollir-hi les activitats i estades d’aventura, preeminentment dirigides a grups de cicle superior de primària o secundària. Les estades es poden combinar amb activitats culturals diverses per a crèdits de síntesi.

A la Costa Daurada enguany hem ampliat l’oferta d’allotjaments disponibles a peu de platja per desenvolupar-hi les estades de mar i esports aquàtics. Com en tot allò que fem, la seguretat serà essent la nostra prioritat.

Si encara no ho heu fet, encara sou a temps de demanar el vostre planning i pressupost sense compromís. No val a badar perquè les millors dates sempre són les primeres en adjudicar-se.

Comencem un nou curs escolar i per tant donem el tret de sortida a noves aventures al medi natural. Arranquem amb la mateixa passió i compromís de sempre. Bon inici de curs a tots i totes!