Activitats aquàtiques a Creixell

Creixell disposa d’una magnífica platja de sorra blanca i aigües poc fondes, al nord de la Costa Daurada. És una platja idònia per practicar esports nàutics o gaudir d’un dia de platja en família. Els seus quasi dos quilòmetres de llargada i 40 d’amplada, en el tram central de la platja que comparteix amb Torredembarra i Roda de Berà, la formen la platja de Creixell i la platja del Gorg. És una platja discreta ja que molts turistes no la tenen controlada.

 

En aquesta platja s’hi poden fer activitats guiades de kayak i de pàddle surf. Activitats on combinant-les amb snorkel podem gaudir del fons marí, realment un espectacle!

 

Què podem visitar des del mar?

 

Una de les activitats, la que recorre el tram més esquerp de la costa, ens dirigeix direcció Roda de Berà, on recorrent, des del mar, els esculls artificials que s’han implantat a tocar del camí de ronda, anem veient com el mar es menja la costa amb el pas dels anys.

En aquesta excursió no podem fer cap parada fins arribar al Roc de Sant Gaietà, on podrem aturar-nos a la platja i tornar. Es tracta d’una ruta circular.

 

Cap a l’altre sentit, trobarem una ruta que podem fer tant amb taula de pàddle surf com amb caiac. Aquesta ruta recorre la platja dels muntanyans, de Torredembarra i podem aturar-nos en qualsevol punt. Aquí trobarem una gran quantitat de flora i fauna ja que anem recorrent les dunes de la platja, sempre des de dins del mar.

 

No cal allunyar-nos gaire de la costa per trobar fauna marina i poder-la observar amb el kit de snorkel. A escassos 10 metres de la sorra hi ha una zona rocosa on la vida és molt activa sota l’aigua. La senyalització de boies amb ancoratges biodegradables fa que a uns 200 metres de la línia de la costa, trobem petits ecosistemes al voltant d’aquests ancoratges a una profunditat que oscil·la entre 3-5 metres. Es poden veure sense problema petits pops, meduses i tot tipus de peixos.

 

Creixell té un paradís per al snorkel, no desaprofitis l’oportunitat de descobrir-ho, a la platja del Gorg, sempre hi haurà vida sota l’aigua. Vine amb la família o amb els amics, nosaltres t’hi acompanyem!