Activitats a Tavascan!

Tavascan, és la joia del Pirineu!

 

És ben cert i ben conegut per tots i totes que el Pirineu recull un grapat de zones increïbles per aprofundir en la pràctica dels esports d’hivern. Ara bé, alguna com la Pleta del Prat de Tavascan? M’atreveixo a afirmar que no.

 

Abans d’entrar en detall us situaré una mica al mapa, com ja sabeu és el primer pas imprescindible per anar a fer muntanya. Des de Tavascan, poble pertanyent al municipi de Lladorre surt una carretereta cap a la Pleta del Prat, aquí ja comença la experiència! A mesura que anem pujant ens anem endinsant en una vall inhòspita, tranquil·la i… quin paradís de neu!

 

Un cop a dalt, tenim tots els serveis necessaris per poder gaudir d’una o varies jornades increïbles per a tots els gustos i nivells. La Estació d’Esquí ens permet als amants de l’esquí alpí, surf de neu i telemark fer unes baixades gaudint de la tranquil·litat i la bona quantitat de neu sense fer cues! Ep, la zona de debutants, també tota per nosaltres!

Els més “aeròbics” podem calçar-nos els esquis de fons i deixar-nos lliscar pel recorregut d’esquí nòrdic fins al Mirador del Corbiu amb unes immillorables vistes; i si el lliscament no és la nostra passió, cap problema amb les raquetes de neu també hi podem arribar. Per suposat, tots aquests recorreguts estan balizats i controlats per al personal de l’estació que a la vegada sempre estan disposats a ajudar-nos i donar-nos un cop de mà.

 

Per als més petits de la casa, la pista de trineus més alta dels pirineus! Per als més aventurers, no us podeu perdre els recorreguts d’esquí de muntanya i splitboard que surten des d’allà mateix, la Comadelforn, el Campirme, el Tuc de la Cima, el Ventolau… són alguns dels cims de visita obligada!

 

Ostres me’n oblidava, abans de sortir no oblideu passar pel Refugi de la Pleta del Prat i reservar el dinar, serà la millor recompensa; i sobretot fer el control de DVA al checkpoint habilitat.

 

Per suposat, si no disposeu de l’experiència per dur a terme l’activitat pel vostre compte podeu contractar allà mateix un guia i/o tècnic de qualsevol de les modalitats descrites anteriorment i aprendre de la mà dels més experimentats i els més enamorats del seu esport!

També, qualsevol necessitat que tingueu de material la podeu cobrir també allà mateix on us serviran amb molta entrega i us explicaran amb molt detall el funcionament i ús del material.

 

Ja ho sabeu, no us ho podeu perdre, no us deixarà indiferents i segur que voldreu repetir. Tracte familiar, 100% personalitzat, apte per a tots els nivells i inquietuds.

 

Tavascan, com a casa!