Curset d’esquí 5 dissabtes o 5 diumenges a Port del Comte

El curs d’esquí amb ESPORTEC a Port del Comte consisteix en una classe col·lectiva d’esquí on els participants, que ja han de ser iniciats en l’esquí, gaudiran durant 3 h al llarg del matí de l’ensenyament d’aquest esport d’hivern de la mà d’un professor titulat.

Un cop arribin els participants al Jardí de neu (punt de trobada) els tècnics rebran els alumnes i els ajudaran a acabar-se de vestir o fins hi tot a calçar-se els esquis. Posteriorment, faran un parell de baixades per la pista del jardí de neu per escalfar i determinar els grups de nivell. A partir d’aquí, els alumnes ja aniran amb cada un dels grups assignats. A mig matí pararem a esmorzar a la base de l’estació.

El punt de trobada per recollir als futurs esquiadors tornarà a ser al Jardí de Neu.

Gaudirem plegats d’un gran dia d’esquí treballarem la tècnica de l’esquí mitjançant el joc i la diversió.

45,00320,00

Si has escollit la opció 3 o la 4 indica el dia/els dies.

Política de reserves i cancel·lacions

  • Un cop feta la reserva ens posarem en contacte amb vosaltres per telèfon per acabar de donar-vos les indicacions que facin falta i resoldre els vostres dubtes. 
  • També ens podeu trucar, escriure per email o per WhatsApp. Adaptarem totes les activitats a les vostres necessitats sense cap problema.
  • Tots els preus estan subjectes a canvis sense previ avís.
  • Si la reserva es fa a través d’un tercer (agència de viatges,…) és imprescindible presentar el comprovant a la recepció del centre d’activitats.
  • Per optar a l’abonament d’una activitat cal notificar l’anul·lació per escrit com a mínim amb 48 hores d’antelació. Qualsevol notificació posterior no donarà dret a reemborsament.
  • No es faran devolucions en cas de no presentar-se a l’activitat.
  • Exclusiu Activitats de Mar Aventura i Espai Aventura: Un cop començada l’activitat ESPORTEC es reserva el dret d’aturar-la si així ho creu oportú per mal temps o mala mar sense reemborsament possible.
  • Exclusiu Activitats Espai Aventura: A través de venda online cal comprar-les amb 48h d’antelació.