Snowbike a Port del Comte
La snowbike o bicicleta de neu consisteix a lliscar per la neu sobre una bicicleta adaptada a aquest mitjà, és a dir, enlloc de dues rodes es recolza sobre uns petits esquís. Anomenada bikeski o skibob arreu d’Europa, la bicicleta de neu és una alternativa trepidant i divertida a l’esquí o el surf de neu de baixar les pistes d’esquí d’una manera estable i fàcil d’usar.

 

A l’estació d’esquí de Port del Comte oferim el servei de lloguer de bicicletes de neu de la popular marca catalana Artic Snow Bikes.

Si no has provat mai la bicicleta de neu, el primer cop que lloguis la snowbike hauràs de realitzar una hora de classe obligatòria on els nostres experimentats tècnics esportius t’ensenyaran els principals trucs per gaudir d'una conducció agradable i 100% segura.

A partir d’aquí, ja et podràs llançar per les pistes de l’estació d’esquí de Port del Comte i gaudir de tota una jornada de diversió i noves sensacions en aquesta modalitat d’esport de neu.

Veuràs que el centre de gravetat baix i el suport sobre tres punts de recolzament a la neu fan que la snowbike sigui particularment estable i fàcil d'usar, limitant el risc de caigudes.

Baixar amb bicicleta de neu tampoc no requereix d’una gran forma física, pel que resulta ideal per a persones amb problemes físics, sobretot de genolls, que veuen limitades les seves possibilitats d'esquiar de manera tradicional.

El menor esforç a realitzar en comparació amb el descens en esquís o surf de neu fa que també se'n solin servir persones amb mobilitat reduïda o amb alguna discapacitat física, arribant a incloure’s la bicicleta de neu com a disciplina en la Copa del Món de Discapacitats.

Si ets aficionat de la bicicleta de muntanya i de l’esquí, la bicicleta de neu reuneix el millor de les dues disciplines. Prova-la durant tot un dia sencer a l’estació de Port del Comte i deixa’t seduir per aquest vehicle original i divertit.

 

TARIFES:

65 euros tot el dia

1 h de classe obligatòria el primer cop que s'utilitza (50 €)

3 persones màxim a la vegada

Per a més informació i reserves cal enviar un email a l'Escola Esquí Prepirineu

*Tots els preus inclouen IVA i les assegurances pertinents.

Les reserves tenen validesa fins a 45 minuts abans de començar la classe. Si passat aquest temps no hem rebut cap notícia, l'empresa no es farà responsable de la reserva.

 

Gaudeix i posa a prova la teva habilitat sobre aquest vehicle original i divertit i descarrega una bona dosi d’adrenalina per qualsevol de les pistes de l’estació d’esquí de Port del Comte.

 

65,00

Per fer una reserva envia un mail a: esportec@esportec.cat

Categoria: Etiquetes: ,

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Show reviews in all languages (2)

Sigueu els primers a ressenyar “Snowbike a Port del Comte”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 • Un cop feta la reserva ens posarem en contacte amb vosaltres per telèfon per acabar de donar-vos les indicacions que facin falta i resoldre els vostres dubtes. També ens podeu trucar, escriure per email o  per WhatsApp. Adaptarem totes les activitats a les vostres necessitats sense cap problema.
 • Tots els preus estan subjectes a canvis sense previ avís.
 • Si la reserva es fa a través d'un tercer (agència de viatges, ...) és imprescindible presentar el comprovant a la recepció del centre d'activitats.
 • Per optar a l'abonament d'una activitat cal notificar l'anul·lació per escrit com a mínim amb 48 hores d'antelació. Qualsevol notificació posterior no donarà dret a reemborsament.
 • No es faran devolucions en cas de no presentar-se a l'activitat.
 • Exclusiu Activitats de Mar Aventura i Espai Aventura: Un cop començada l’activitat ESPORTEC es reserva el dret d'aturar-la si així ho creu oportú per mal temps o mala mar sense reemborsament possible.
 • Exclusiu Activitats de Mar Aventura: Els menors d’edat hauran d’anar sempre acompanyats d’un major d’edat.
 • Exclusiu Activitats Espai Aventura: L’edat mínima per dur a terme les activitats és de 6 anys.
 • Exclusiu Activitats Espai Aventura: A través de venda online cal comprar-les amb 48h d’antelació.
 • Exclusiu Activitats Ecorutes Segway: L’edat mínima per dur a terme les activitats és de 6 anys. El pes ha d'estar comprès entre els 40 i els 120 Kgs.

Port del Comte (Escola d'esquí i Espai Aventura) - 650 051 630 - - escola@escolaesquiprepirineu.cat
Ecorutes Segway - 621 209 982 - ecorutes@esportec.net
Mar Aventura - Costa Daurada - 658 188 936 - - maraventura@esportec.net
Alberg Mirador – Port del Comte (Solsonès) - 973 484 038 - - info@albergmirador.com
Espai Aventura – Bàscara (Alt Empordà) - 675 260 994 - - espaiemporda@esportec.net

Contacte

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.