Jardí de Neu a Port del Comte

El Jardí de Neu és un espai de joc amb un pendent molt suau que es troba delimitat i separat de la resta de pistes i instal·lacions de l’estació d’esquí de Port del Comte i que per tant resulta ideal perquè els més menuts entrin en contacte amb la neu i/o s’iniciïn a l’esquí sempre acompanyats pels nostres tècnics esportius i amb total seguretat.

La instal·lació compta amb dos espais: una zona exterior equipada amb cinta transportadora i material lúdico-pedagògic on els infants aprenen a esquiar tot jugant i divertint-se amb la neu, i un espai interior amb calefacció i múltiples jocs i entreteniments sempre atès i vigilat per personal qualificat.

El Jardí de neu és doncs l’indret perfecte per als nens i nenes que volen iniciar-se en la neu (XiquiPort) o en l’esquí (bateig d’esquí), però també una garantia de diversió i acompanyament per als esquiadors i esquiadores més veterans que no poden fer-se càrrec del seus fills mentre s’aventuren per les pistes més difícils de l’estació.

 

Des de: 50,00

Política de reserves i cancel·lacions

  • Un cop feta la reserva ens posarem en contacte amb vosaltres per telèfon per acabar de donar-vos les indicacions que facin falta i resoldre els vostres dubtes. 
  • També ens podeu trucar, escriure per email o per WhatsApp. Adaptarem totes les activitats a les vostres necessitats sense cap problema.
  • Tots els preus estan subjectes a canvis sense previ avís.
  • Si la reserva es fa a través d’un tercer (agència de viatges,…) és imprescindible presentar el comprovant a la recepció del centre d’activitats.
  • Per optar a l’abonament d’una activitat cal notificar l’anul·lació per escrit com a mínim amb 48 hores d’antelació. Qualsevol notificació posterior no donarà dret a reemborsament.
  • No es faran devolucions en cas de no presentar-se a l’activitat.
  • Exclusiu Activitats de Mar Aventura i Espai Aventura: Un cop començada l’activitat ESPORTEC es reserva el dret d’aturar-la si així ho creu oportú per mal temps o mala mar sense reemborsament possible.
  • Exclusiu Activitats Espai Aventura: A través de venda online cal comprar-les amb 48h d’antelació.