Curset d’esquí 4 dies Nadal o Reis a Port del Comte

El curs d’esquí amb ESPORTEC és ideal per a nens i nenes fins a 14 anys que ja han esquiat alguna vegada.

Consisteix en una classe col·lectiva d’esquí on els participants, que ja han de ser iniciats en l’esquí, gaudiran de l’ensenyament d’aquest esport durant 3 h al llarg del matí amb un professor titulat.

Un cop arribin els participants al Jardí de neu (punt de trobada), els tècnics rebran els alumnes i se’ls ajudarà a acabar-se de vestir o fins hi tot a posar-se els esquís. Posteriorment, farem un parell de baixades per la pista del jardí de neu per escalfar i confeccionar els grups de nivell.

A partir d’aquí, els alumnes s’adreceran a cadascun dels grups assignats segons el tècnic esportiu. Aquests gaudiran d’un gran dia d’esquí bo i treballant la tècnica i aprofundint en el seu aprenentatge, tot de forma divertida i mitjançant el joc.

A mig matí pararem a esmorzar a la base de l’estació. El punt de trobada per recollir als futurs esquiadors tornarà a ser al Jardí de Neu.

155,00

Política de reserves i cancel·lacions

  • Un cop feta la reserva ens posarem en contacte amb vosaltres per telèfon per acabar de donar-vos les indicacions que facin falta i resoldre els vostres dubtes. 
  • També ens podeu trucar, escriure per email o per WhatsApp. Adaptarem totes les activitats a les vostres necessitats sense cap problema.
  • Tots els preus estan subjectes a canvis sense previ avís.
  • Si la reserva es fa a través d’un tercer (agència de viatges,…) és imprescindible presentar el comprovant a la recepció del centre d’activitats.
  • Per optar a l’abonament d’una activitat cal notificar l’anul·lació per escrit com a mínim amb 48 hores d’antelació. Qualsevol notificació posterior no donarà dret a reemborsament.
  • No es faran devolucions en cas de no presentar-se a l’activitat.
  • Exclusiu Activitats de Mar Aventura i Espai Aventura: Un cop començada l’activitat ESPORTEC es reserva el dret d’aturar-la si així ho creu oportú per mal temps o mala mar sense reemborsament possible.
  • Exclusiu Activitats Espai Aventura: A través de venda online cal comprar-les amb 48h d’antelació.