Parc d’aventura a Bàscara
Al Parc d'aventura de Bàscara (Alt Empordà) podràs realitzar tota mena d'activitats d'aventura sempre amb la supervisió i l'assessorament dels nostres tècnics esportius.

 

Ubicat al sud de la comarca de l’Alt Empordà, el terme municipal de Bàscara dóna a la riba sud del Fluvià. El riu condiciona una orografia rica en fonts i petits paratges naturals on l’aigua n’és la protagonista principal i el fa un lloc ideal pels amants de l’ornitologia, el senderisme o la bicicleta. I també de l’aventura!

A l’Espai d’Aventura s’hi poden realitzar tota mena d’activitats d’aigua (caiac recreatiu, descens en caiac…), activitats verticals (Circuits d’aventura, Tirolina, Rocòdrom i Bulder, Ràpel, Escalada en arbre, i Slack Line), activitats de terra (Circuit de BMX i patinets de muntanya, Tir amb arc i Circuit d’orientació) i altres activitats (Jocs tradicionals, Esports convencionals, Karaoke o discoteca i Jocs de nit).

Endinsa't als circuits d'aventura de diferents nivells, llença't per les tirolines, practica la punteria amb l'activitat de tir amb arc, prova els patinets de muntanya, practica l'escalada en el rocòdrom o rema amb caiac al riu Fluvià, tot plegat en una sola jornada d'aventura!

Combina les activitats com més t'agradi al llarg de tot un matí o tota una tarda i deixa anar l'adrenalina en un entorn natural exuberant i segur.

Viu un dia inoblidable d'aventura a l'Alt Empordà!

Especificacions:

 • El grup mínim ha de ser de 4 persones
 • L’edat mínima d'accés al parc d'aventura és de 6 anys
 • Els infants menors de 12 anys sempre han d'anar acompanyats d'un adult
 • Totes les activitats es realitzen en plena natura adaptades al nivell que necessiteu. Inclouen el tècnic esportiu, el material de seguretat i les assegurances pertinents.
 • Un cop començada l’activitat ESPORTEC es reserva el dret de tancar-la o aturar-la si així ho creu oportú per mal temps o condicions adverses, sense remborsament possible
 • Venda online: cal realitzar-la amb 48 h d’antelació

 

L’Espai d’Aventura es troba al costat de la casa de colònies El Molí de Nou Calabuig, al municipi de Bàscara. Aquest punt estratègic ens permet estar molt a prop de tots els municipis de la província; situat a tan sols 25km de Girona i 15km de Figueres.

Aquesta activitat multiaventura és idònea per a famílies, grups d'amics, comiats de solter/a, festes d'aniversari... també per a grups escolars, cicles formatius i empreses (activitats de teambuilding).

 

 

El parc d'aventura de Bàscara està situat a tocar la casa de colònies del Molí Nou de Calabuig, a prop de Bàscara (Alt Empordà, Girona).

 • JORNADA D’AVENTURA – Matí o tarda (5 hores de durada)

La jornada d’aventura a Bàscara et permet realitzar totes les activitats del parc al llarg d’un matí o d’una tarda.

Combina les activitats com més t’agradi en horari de MATÍ ( entre 9:00 h i 14:00 h) o de TARDA ( entre 14:00 h i 19:00 h)

Preus:

 • 35 € adults
 • 30 € menors de 12 anys

Des de: 30,00

Categoria: Etiqueta:

2 ressenyes per Parc d’aventura a Bàscara

 1. Mireia

  Ideal per anar amb tota la familia, ens ho vam passar d’allò més bé!

 2. Pau

  Els nens es van divertir moltíssim, repetirem segur!

Show reviews in all languages (4)

Afegeix una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 • Un cop feta la reserva ens posarem en contacte amb vosaltres per telèfon per acabar de donar-vos les indicacions que facin falta i resoldre els vostres dubtes. També ens podeu trucar, escriure per email o  per WhatsApp. Adaptarem totes les activitats a les vostres necessitats sense cap problema.
 • Tots els preus estan subjectes a canvis sense previ avís.
 • Si la reserva es fa a través d'un tercer (agència de viatges, ...) és imprescindible presentar el comprovant a la recepció del centre d'activitats.
 • Per optar a l'abonament d'una activitat cal anul·lar-la com a mínim amb 24 hores d'antelació.
 • No es faran devolucions en cas de no presentar-se a l'activitat.
 • Exclusiu Activitats de Mar Aventura i Espai Aventura: Un cop començada l’activitat ESPORTEC es reserva el dret d'aturar-la si així ho creu oportú per mal temps o mala mar sense reemborsament possible.
 • Exclusiu Activitats de Mar Aventura: Els menors d’edat hauran d’anar sempre acompanyats d’un major d’edat.
 • Exclusiu Activitats Espai Aventura: L’edat mínima per dur a terme les activitats és de 6 anys.
 • Exclusiu Activitats Espai Aventura: A través de venda online cal comprar-les amb 48h d’antelació.
 • Exclusiu Activitats Ecorutes Segway: L’edat mínima per dur a terme les activitats és de 6 anys. El pes ha d'estar comprès entre els 40 i els 120 Kgs.

Port del Comte (Escola d'esquí i Espai Aventura) - 650 051 630 - - escola@escolaesquiprepirineu.cat
Ecorutes Segway - 621 209 982 - ecorutes@esportec.net
Mar Aventura - Costa Daurada - 658 188 936 - - maraventura@esportec.net
Alberg Mirador – Port del Comte (Solsonès) - 973 484 038 - - info@albergmirador.com
Espai Aventura – Bàscara (Alt Empordà) - 675 260 994 - - espaiemporda@esportec.net

Contacte

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.