Una forma diferent de gaudir d'experiències a l'aire lliure

Visita el Penedès, els cellers associats a la Carretera del Vi i  ara també Tarragona.
Podràs fer-ho en segway al Penedès i Tarragona. Bicicleta o eBike al Penedès.

Penedès

Descobreix una manera diferent de gaudir del Penedès i els seus cellers en Segway, e-bike i bike. Utilitza aquests vehicles sostenibles per descobrir un paisatge únic.

TARRAGONA

Gaudeix de la història i el patrimoni de Tarragona en Segway. Aquest vehicle sostenible ens permetrà descobrir els racons més emblemàtics i icònics de la ciutat.

EcoRUTES al Penedès i Tarragona

Ens trobaràs a

Vilafranca del Penedès

Esportec té presència permanent a Vilafranca del Penedès a l’espai d’informació turística i de mobilitat sostenible de l’estació de tren de Vilafranca.

L’antic bar de l’estació de RENFE de Vilafranca del Penedès on després d’una respectuosa reforma que n’ha recuperar el seu esplendor, acull l’espai d’informació turística i mobilitat sostenible sota el paraigües de La Carretera del Vi, la wine road que uneix Sitges amb el Penedès.

Plaça de l’estació, 4. 08720 Vilafranca del Penedès

621 209 982

ecorutes@esportec.net

Tarragona

Esportec té presència a la Part Alta de Tarragona, el centre històric de la ciutat. Descobreix la ciutat amb les nostres rutes en segway, començant a l’antiga artèria principal de la Tarragona medieval, el Carrer dels Cavallers.

Des d’aquest punt ens dirigirem a les zones més emblemàtiques de la ciutat, descobrint el casc antic, el barri marítim i les platges.

Carrer dels Cavallers, 25. 43003 Tarragona

621 209 982

ecorutes@esportec.net