Una forma diferent de gaudir el Penedès

Visita els cellers associats a la Carretera del Vi.
Podràs fer-ho en segway, bicicleta, eBike o nordic walking.

Segway

Descobreix el Penedès amb segway, un vehicle molt avançat tecnològicament, ecològic, silenciós i elèctric. Té dues rodes que ens permet inclinar cap a la direcció que volem anar.

BICICLETA & E-BIKE

Enoturisme en bicicleta normal o E-Bike. És una manera diferent de descobrir racons del nostre territori sobre dues rodes. Les E-bikes són lleugeres i disposen d’un motor elèctric que complementa l’energia exercida per la persona

NORDIC WALKING

És una marxa que es camina amb dos bastons especials que fan que el moviment sigui agradable i molt efectiu, ja que ajuda a millorar la força, el sistema cardiovascular, la coordinació i la mobilitat de la persona.

Ens trobaràs a

Esportec té presència permanent a Vilafranca del Penedès a l’espai d’informació turística i de mobilitat sostenible de l’estació de tren de Vilafranca.

L’antic bar de l’estació de RENFE de Vilafranca del Penedès on després d’una respectuosa reforma que n’ha recuperar el seu esplendor, acull l’espai d’informació turística i mobilitat sostenible sota el paraigües de La Carretera del Vi, la wine road que uneix Sitges amb el Penedès.

}

Horaris

De dilluns a dissabte
de 9:30 a 13:30 i
de 15:30 a 19:30

Telèfon

Adreça

Plaça de l’Estació, 4
08720 Vilafranca del Penedès

Esportec