Descobreix totes les activitats al medi natural que pots fer amb el teu centre

En les nostres activitats per a centres d’ensenyament pretenem que els alumnes passin una jornada divertida i entretinguda, però que alhora aprenguin, tant les tècniques de l’esport, com aspectes de l’entorn i de la naturalesa que ens envolta.

Alhora, valorem molt la qualitat del servei i la seguretat de les activitats. Tots els treballadors estan titulats segons la legislació vigent. Apostem per un servei de monitoratge 24 hores, per garantir la millor qualitat, seguretat i comoditat.

Estades de neu i esports d’hivern

En les nostres esquiades pretenem que els alumnes passin una jornada divertida i entretinguda, però que alhora aprenguin, tant les tècniques de l’esport, com aspectes de l’entorn i de la naturalesa que ens envolta.

Estades d’aventura

Les activitats proposades, tot i que es poden adaptar a qualsevol nivell, estan pensades per exigir cert esforç físic i/o mental, adequat sempre al nivell del grup i prioritats del centre. Proposem activitats culturals diverses, per poder organitzar sortides de crèdits de síntesi.

Estades de mar i esports aquàtics

Són estades basades en els esports aquàtics, així com en l’entorn marítim i nàutic. Es pretén que els alumnes passin una estada divertida, alhora que aprenen a relacionar-se amb aquest singular entorn.

 

Formacions per a centres d’ensenyaments esportius

Formacions esportives al medi natural per CAFEM/AAFE: una formació teòrico–pràctica on els alumnes dissenyen, creen
i desenvolupen l’estada de muntanya des del paper d’organitzadors, sempre supervisats pels nostres formadors/tècnics.

Estades i activitats estiu 2020

Volem que les nostres aventures siguin úniques i originals, respectant sempre el medi que ens envolta. Per això, treballem contínuament en dissenyar nous productes i sortides, per tal que pugueu descobrir els indrets més idíl·lics de les nostres contrades.

Tota la nostra oferta per a centres d'ensenyament

Al nostre catàleg hi trobaràs informació detallada sobre la nostra oferta per a centres d’ensenyament.