Descobreix totes les activitats al medi natural que pots fer amb el teu centre

En les nostres activitats per a centres d’ensenyament pretenem que els alumnes passin una jornada divertida i entretinguda, però que alhora aprenguin, tant les tècniques de l’esport, com aspectes de l’entorn i de la naturalesa que ens envolta.

Alhora, valorem molt la qualitat del servei i la seguretat de les activitats. Tots els treballadors estan titulats segons la legislació vigent. A més, recomanem sempre contractar un servei complert: monitors titulats durant tota la jornada d’esquí o surf de neu,
i monitors de lleure complementaris, tant per les activitats de tarda i nit, com per la disposició 24h per si s’esdevenen incidències.

Estades de neu i esports d’hivern

Port del Comte (Solsonès)
Port Ainé i Tavascan (Pallars)
La Molina, La Masella i Cambre d’Aze (La Cerdanya)

En les nostres esquiades pretenem que els alumnes passin una jornada divertida i entretinguda, però que alhora aprenguin, tant les tècniques de l’esport, com aspectes de l’entorn i de la naturalesa que ens envolta.

Alhora, valorem molt la qualitat del servei i la seguretat de les activitats. Tots els treballadors estan titulats segons la legislació vigent. A més, recomanem sempre contractar un servei complert: monitors titulats durant tota la jornada d’esquí o surf de neu, i monitors de lleure complementaris, tant per les activitats de tarda i nit, com per la disposició 24h per si s’esdevenen incidències.

Estades d’aventura

Ideals per grups de cicle superior de primària o secundària. Les activitats proposades, tot i que es poden adaptar a qualsevol nivell, estan pensades per exigir cert esforç físic i/o mental, adequat sempre al nivell del grup i prioritats del centre. Proposem activitats culturals diverses, per poder organitzar sortides de crèdits de síntesi.

El complex de l’estació d’esquí del Port del Comte no es limita a oferir activitats d’hivern. Durant la resta de l’any brinda tot un seguit de possibilitats en un entorn de muntanya tranquil i proper.

La Vall de Lord ens ofereix un paratge pirinenc verge, ideal per fer-hi excursions de tot tipus o bé iniciar-se en l’escalada.

Tavascan, envoltat d’altes muntanyes, refugi d’espècies amenaçades, i uns paisatges espectaculars dins el parc natural de l’Alt Pirineu, el més gran de Catalunya, a cavall de les comarques del Pallars Sobirà i de l’Alt Urgell.

L’Espai d’Aventura es troba al costat de la casa de colònies El Molí de Nou Calabuig, al municipi de Bàscara. Aquest punt estratègic ens permet estar molt a prop de tots els municipis de la província; situat a tan sols 25km de Girona i 15km de Figueres.

Estades de mar i esports aquàtics

A les estades de Mar Aventura oferim les activitats de caiac, paddle surf (SUP), snorkel i jocs de platja. Són estades basades en els esports aquàtics, així com en l’entorn marítim i nàutic. Es pretén que els alumnes passin una estada divertida, alhora que aprenen a relacionar-se amb aquest singular entorn.

Les nostres ubicacions ens permeten gaudir de racons de costa naturals protegits, i descobrir-los de maneres tant singulars com són el caiac, el paddle surf, o l’snorkel. Alhora, però, també es poden organitzar excursions de trèkking o coastering per descobrir els elements més singulars del territori litoral.

Proposem diferents opcions de jornades multiactivitat, per passar un dia d’aventura, o bé estades, que es dissenyen de forma personalitzada per a cada centre en funció
dels gustos i/o necessitats d’aquests.

Formacions per a centres d’ensenyaments esportius

Formacions esportices al medi natural per CAFEM/AAFE

Una formació teòrico–pràctica on els alumnes dissenyen, creen
i desenvolupen l’estada de muntanya des del paper d’organitzadors, sempre supervisats pels nostres formadors/tècnics.

Tota la nostra oferta per a centres d'ensenyament

Al nostre catàleg hi trobaràs informació detallada sobre la nostra oferta per a centres d’ensenyament.