Estiu en família a l'Alberg Mirador

Vacances en família en règim de pensió completa i activitats d’aventura i de lleure cada dia 

Activitats d'aventura en un entorn idíl·lic

Tirolines, tir amb arc, segway, escalada en rocòdrom, trineus lliscants… Amb els nostres forfets tindreu temps per fer-ho tot!

Parc d'aventura Port del Comte

Gaudeix del parc d’aventura amb circutis acrobàtics per a totes les edats

Estades d'aventura en família a Port del Comte

 

El programa «L’ESTIU EN FAMILIA» ofereix unes vacances amb experiències inoblidables en règim de pensió completa a l’Alberg Mirador.

Allotjant-vos a l’Alberg Mirador, situat dins del recinte de l’estació, tindreu accés a totes les activitats d’aventura a menys de 5 minuts a peu. A més, gaudireu d’un ambient càlid i familiar amb totes les comoditats per a les famílies.

Fora dels mesos d’hivern, oferim un munt d’activitats en el medi natural per gaudir en família i desconnectar de la rutina en el magnífic entorn de muntanya de Port del Comte. Informeu-vos-en!

Reserva ara les vacances d’aventura en família
a Port del Comte

 

Practica tota mena d’activitats d’aventura a Port del Comte fora dels mesos d’hivern.

Ens trobaràs a

Port del Comte

Parc acrobàtic d’aventura (per a tots els nivells i edats. Tirolina de 150m!) Tubbies, rocòdrom, llits elàstics…
Carretera del Sucre s/n, 25284, La Coma i la Pedra – Port del Comte

650 051 630

espaiaventura@esportec.net

Situada al Prepirineu català, a cavall de les comarques del Solsonès i l’Alt Urgell, la serra del Port del Comte és l’indret ideal on realitzar-hi activitats durant tot l’any

Durant la temporada d’hivern el complex de l’estació d’esquí és perfecte per realitzar-hi tota mena d’activitats de neu a (cursos d’esquí, excursions amb raquetes, jardí de neu..), mentre que la resta de l’any els boscos de pi negre, la roca calcària i el pantà de la Llosa del Cavall  són immillorables per gaudir d’activitats d’aventura (parc acrobàtic, tubbies, segway, caiac…) tant al parc d’aventura de l’estació com als entorns de la Vall de Lord. 

Tot plegat, amb la possibilitat d’allotjar-nos a l’Alberg Mirador, situat al mateix recinte de l’estació, i completar així una magnífica estada de neu o d’aventura, amb la família, els amics, els companys de classe o de feina, la parella…

Port del Comte

Carretera del Sucre s/n,
25284, La Coma i la Pedra – Port del Comte
650 051 630
espaiaventura@esportec.net