Classes i bateig d'esquí

Classes d’esquí i snow per a totes les edats, tant per nens com per adults i per tots els nivells

Port del Comte i Tavascan

Oferim activitats d’esquí, snowboard, jardí de neu, raquetes, esquí nordic, alpinisme…

Jardí de neu, cursets per setmanes i packs Joves

Tenim tota mena d’ofertes diferents i ens adaptem a tot tipus de clients i propostes

ESPORTEC - Escola d'Esquí oficial a Port del Comte

Vine a gaudir de l’hivern amb activitats de neu a l’Estació d’Esquí de Port del Compte: esquí alpí, esquí de fons, esquí de muntanya, surf de neu (snowboard), raquetes, cursos d’esquí i el jardí de neu per als més petits. Cursets, cursos per famílies, per novells i experts. Som una de les escoles d’esquí oficials de Port del Comte

Troba la teva activitat de Neu

Port del comte, situat al pre pirineu, és l’estació més al sud de Catalunya. És una estació de 50 km esquiables a la part més alta de la comarca del Solsonès. Una zona a la que si arriba amb 2h de cotxe des de qualsevol punt de
Catalunya.

En aquesta estació, des del 2009 hi oferim els nostres serveis que van des de classes d’esquí i snowboard per a particulars i en grups realitzant cursets. Disposa de Jardí de Neu i fins hi tot allotjament propi a l’Alberg el Mirador. A Port del Comte també oferim dualski, una forma d’esquí adaptat per a persones amb diversitat funcional.

Amb l’escola d’esquí Prepirineu, oferim classes particulars de 1 a 4 persones aquestes classes poden ser per principiants, esquiadors amb un nivell mig o fins hi tot amb un nivell avançat.

Pel que fa a cursets, s’ofereixen 3 modalitats: 5 dies consecutius, 10 dies o curset de 3h ( 1 dia) Els alumnes van en grups d’entre 4 a 7 esquiadors així treballant en grups petits s’aconsegueixen més aprenentatges.

El Jardí de neu està estructurat en 3 torns, cada torn té una durada de 2 hores.  Els futurs esquiadors estan en una zona tancada amb cinta transportadora pròpia. En el mateix servei hi ha inclòs el material, per tant, en 2h hauran pogut fer una iniciació a l’esquí sense haver de llogar material ni comprar forfet. Les hores dels torns de bateig d’esquí son a les 10h, a les 12h i a les 15:30h.

L’estació d’esquí de Port del Comte disposa d’una zona de debutants molt àmplia i apte per a tot tipus d’esquiadors, siguin debutants o iniciats. Disposa de 2 cintes transportadores i 4 teleskis per gaudir de l’esquí amb professionals de l’Escola d’esquí Prepirineu.

Ens trobaràs a

Port del Comte

Obert segons calendari de l’estació d’esquí.

Oferim activitats d’esquí, snowboard, jardí de neu, raquetes, cursets…

650 051 630

escola@escolaesquiprepirineu.cat

Tavascan

Obert segons calendari de l’estació d’esquí.

Oferim activitats d’esquí, snowboard, esquí de muntanya, raquetes, snowretrac, camp d’arves, esquí nòrdic, alpisinisme, campus Ferran Latorre i lloguer de material.

658 188 936
escolaesqui@tavascan.net
tavascan@esportec.net

Port del Comte

650 051 630
escola@escolaesquiprepirineu.cat

Tavascan

658 188 936
escolaesqui@tavascan.net
tavascan@esportec.net