COLORADO-USA

L’empresa ESPORTEC OUTDOOR SPORT, Agència de Viatges i organitzadora d’activitats esportives en el Medi Natural des de fa 15 anys, inicia un nou projecte per a realitzar un viatge d’esquí anual d’alta qualitat.

Els Resorts d’esquí de les Muntanyes Rocoses de l’estat de Colorado estan considerats com alguns dels millors d’Estats Units. Són famosos els espectaculars paisatges, les excel·lents pistes i fora-pistes, les fantàstiques condicions de neu i fabulosos allotjaments. La vida nocturna i l’entreteniment també són de primera classe. Tots els Ski Resorts es troben a més de 2000 metres d’altitud (alguns s’aproximen als 4000m), fet que garanteix l’excel·lent qualitat i quantitat de la neu.

Les dates previstes per a “COLORADO-USA” són a finals d’hiver.

S’han triat els 5 millors Ski Resorts de Colorado: Aspen, Vail, Beaver Creek, Keystone, Breckenridge, per la quals cosa el viatge permet conèixer gran varietat d’estacions de la zona.

El grup de clients serà reduït, per tal d’oferir un tracte personalitzat.

Guia disponible les 24h a fi què no et perdis res, però amb màxima llibertat. Els guies sortiran des de Barcelona amb el grup, per a acompanyar i organitzar-ho tot des de l’inici.

Cada matí durant l’esmorzar es farà un briefing: reunió informativa de les millors zones de cada estació, activitats disponibles, restaurants, punts d’interès… Així cada client podrà triar l’opció més convenient per les necessitats o preferències del dia. Els guies, professionals de l’esquí, ens acompanyaran i aconsellaran de manera personalitzada.

Els hotels han estat seleccionats amb molta cura per al millor descans i recuperació i, si es desitja, gaudir de la vida nocturna. Frisco, Vail, Aspen i Denver són les ubicacions escollides per a aprofitar el màxim. Tots els allotjaments són d’alta qualitat, condicionats amb SPA o banys d’hidromassatge.

Es disposarà de transport privat des de l’arribada a l’aeroport, per tal de realitzar els desplaçaments amb òptima comoditat i agilitat.

Tot el grup viatjarà junt en el vol des de Barcelona fins a Denver (màxim una escala). Els clients tenen inclòs el transport del material d’esquí propi.

Previ al viatge, hi ha incloses dues esquiades (forfet i dinar) al Pirineu per conèixer/cohesionar el grup.

En resum, només te n’hauràs d’ocupar de gaudir. Has somiat mai res millor?

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.